pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
kilecko, mozem vediet, kolko si uz touto podporou schudla?
MOAMKA nevadi mi ked davas rady mojim kamoskam musketierkam a nie sme uzavreta komunita je to tu pre vsetkych niekdo nechape nas mozno mi zas vas ale taky je zivot nebolo treba navadzat X DANIELAX aby sa vyhybal tejto teme a je mi jasne ze svaly vazia viac ako tuk a ze sa snazim si upravit vahu no to je predsa super ved snaha sa ceni a som presvedcena ze nam sa to tu aj dari takze tato stranka ma velky vyznam a fakt mozme podakovat zakladatelke temy MIROSLAVE ze nas dala dohromady spolu chudneme a prebereme i rozne ine temy a O TOM TO JE
ahojte ,LEPOK suhlasim z tebou cely prispevok super vystihla si to
Dievčata - no ale!!!!?Neutočte na seba,rešpektujme názor aj toho druhého,veď každý si vyberie to čo je pre neho dobré a mne by bolo ľúto keby tu MAOAM neprispela radou, nakolko som sa naučila, teda prišla som na chuť pohánke a jem ju na rôzne spôsoby a jem hodne surovej zeleniny a mne to prospieva.
XADANIELAX - výčitky, no áno sú aj u mňa, lebo áno zhreším tým, že viem, že mi to škodí a napriek tomu si dám a potom prídu výčitky, ale tu si to takto vyventilujeme a ideme ďalej. Ja viem u mňa je to na dlhú cestu - nové poznatky v stravovaní.
Na záver sa pochválim 5kg dole a nie je to tým, že som sa " vyčúrala ", ale tým, že sa snažím zmeniť jedálniček a ozaj kde je zakladatelka tejto témy?
A co pise Maoam o tych mierach, to je pravda. Aj ked kazdy z nas obcas rad zatvara oci a niekoho mozno potesi, ked sa rano vycura a ma o kilo menej ..
no, presne s takou odpovedou by som bolA spokojna, ze zhresis voci sebe. Nebolo treba tolko reci okolo.
Kazdopadne, musi to byt tazke, zit s pocitom, ze hresim voci vlastnemu telu. A kazdy kolac, cokoladu, alebo inu sladkost povazovat za nieco zle a potom to vyvazovat tym, ze budete jest striedmo - akoby za TREST. Aj ked si to nepriznate, psychika to pozna.
:-D
Maoam si dobra - s tou vahou je to tak, ja viac vazim a mam menej v pase,tiez ,,chudnem"dosiahla som to zdravou stravou a pohybom.
Kilecko - este nieco, nielen mne, aj inym je jasne, ze ste uzatvorena komunita Musketierok, robite si vzdy len to, co chcete vy, to je pravda, ale skuste si sem hodit v pravidelnych intervaloch pre osobnu kontrolu a pre prehlad inych vo vasej teme - cize spoluchudnucich vase parametre v case, nielen vaha, ta je iba orientacna, ide primarne o miery, zvlast u bab, ktore pravidelne sportuju a cvicia, tam sa meni pomer tuku verzus svalov v case dost vyrazne a vaha je tam absolutne orientacny ukazovatel, nic viac.
V teme Tvrdy trening zpred rokov to Carey pozna, ono to dost pomaha, uz ked ste tu kamosky, lebo z vasich textov vidiet obcas iba 1 ukazovatel - cifru na vahe, ale to je velmi skresleny pohlad na uspechy ci neuspechy.
Tak drzim palce v chudnuti.
*cestU