Kamarátka na chudnutie

carey

tak aj ja napisem co som dnes jedla, R: ovsené a žitné vločky zaliate mliekom, 1/2 banán, tekvicové semiačka. D: jablko, O: polnickovy salat s rajcinami a tuniakom, Ol: 2 ks knakebrot s olomouckými syreckami a V: polnickovy salat s tofu

mimma

R: jablko banan
D: 2 banany
O: 2 krajce celozrnneho chleba, sunka, zelenina, maffin
V: postruhane jablko so skoricou, 2 lyzicky ovsennych vlociek

JessicaI

Dievcata dakujem za pochvalne a povzbudive slova.

Carey mas pravdu...klobasa nieje dobre jedlo ked chceme chudnut. Myslim si vsak, ze jedna raz za cas na obed nemoze az tak ublizit nasemu chudnutiu.
Zistila som, ze ked si trosku doprajem aj toho co by som nemala tak sa skor viem kontrolovat kolko coho a kedy jem.
Niesom totiz taka zrava...
Ked si privelmi odopieram potom mam viac a viac chut jest vsetko a vela. Neviem potom co skor a jem piate cez deviate ako sa hovori.
Teraz ked si hovorim, ze si to mozem dopriat ked mam na to velku chut, tak to viem skor odmietnut alebo si dat len trosku v doobednajsich hodinach. Tak sa udrziavam v pohode.
Kilecko mi sme skoro rovnake a tak verim, ze tie kila dame dole aj s troskou jedla mimo nase zdrave stravovanie.

Drzim paste...

carey

Inak a k tym banánom, pocula som uz o nich dost, ze ich pri diete clovek nema jest, alebo jest ale len 2x do tyzdna, ja ich napr jem skoro kazdy den na ranajky a v pohode, mozno je to individualne a jedna trenerka mi raz povedala ze sa mozu jest aj na olovrant.

carey

Jessical tebe gratulujem ku zhadzovaniu, vidis ked clovek nad tym trosku porozmysla a premysla co ma jest, tak to ide, drziiiim silno vsetky prsty aby ti takto islo dalej

carey

Ahojte, akurát ako som Kilecko citala tvoj príspevok,ma napadlo ze nejes dobre, teda tie ranajky su ok, k tomu este zelenina nejake, na desiatu si daj ovocie, ten spominany jogurt, na obed z klobasy urcite neschudnes, to vies aj sama a ked uz si mala chlieb na ranajky nedavaj si ho na obed, daj si radsej vajicko alebo nieco take, olovrant ti tiez chyba, nejake oriesky, alebo drobnost, knakebrot s niecim s lucinou, zelenina a vecera jogurt by som nedavala, skor nejaku rybu, kuracie maso, salat, vajicko, nizkotucny syr.... to je podla môjho nazoru, ja napr. citam aj etikety ked nakupujem, viem presne ktory syr mozem, ktory nie je, tak skus aj ty sa v tom trosku viac orientovat, snad som ti trosku pomohla, vies mozno mas slabu motivaciu, lebo vidim ze sa ti do toho az tak nechce, tak skus aj nad tym porozmyslat :)

kilecko

Ahojte,no k tym bananom je to energia aj sportovci si to davaju napr.pri tenise ked sa jedia dobeda dobre zasytia a Mimma ta ma tak vyvazenu stravu ze z nich nepriberie ale na veceru by som si ich ja nedala ale su ludia co sa prejedaju a nepriberu takze takto to je .Ja dnes rano 2 chlebiky cierne tenke racio s udenym ementalom a na obed hrachova kasa a klobasa a cierny chlebik na veceru jogurt co myslite ja asi zle jem ,akosi sa mi nechce ist na ziadnu dietu ale som si vedoma ze takto tie 3kg dole nedam ,napiste vas nazor tak doschudnutia

JessicaI

Ahojte dievcata,

banany potrebuje pri chudnuti hlavne svalstvo. Ja si ich tiez davam obcas dopoludnia. Doktorka mi poradila jest ich v malom mnozstve. Svaly vraj nejaku latku z nich potrebuju.