Kamarátka na chudnutie

mimma

R: jablko
D: 2 banany
O: brokolicova polievka, ryza+kura, muffin
V: nastruhane jablko so skoricou, 5 kavovych lyziciek vlociek

kilecko

JESSICAL vyborne len tak dalej a nepolav , nezabudni pomaly dalej zajdes , vysledok urcite pride tak doschudnutia

JessicaI

Ahojte dievcata,

dnes rano bolo na vahe 94,8kg.
Som spokojna... aj ked mohlo by to ist rychlejsie zo mna dole.

Drzim vam palce...chudneme dievcata, drzte sa.

kilecko

Ahojte,tak ja dnes 2 tenke tmave chlebiky so sunkou a syrom udenym ementalom,na obed dojem kolozvarsku a do prace beriem jogurt a vela vody a caju nesladeneho.Nasla som v casopise recept pre celiatikov,MAKOVE ORIESKY,Suroviny-200gzemiakoveho srobu,95g margarinu Hera,70g pras.cukru,70g mleteho maku,stipka soli, POLEVA-70G pras.cukru,1 lyzica vriacej citronovej stavy , PRACOVNY POSTUP-1.Z uvedenych surovin na cesto spracujeme cesto,ktore naplnime do formiciek v tvare orieska. 2.Oriesky pecieme 10 minut pri teplote 200 stupnov 3.na polevu vymiesame cukor a citron.stavu konzistencie asi ako jogurt. 4.Oriesky spajame citronovou polevou po dva. 5.Naplnene oriesky ozdobne popiseme zvysnou polevou.POZNAMKA- Ak chceme makove oriesky obycajne ,zemiakovy skrob nahradime hrubou psenicnou mukou. ZAJTRA PRIDAM RECEPT NA ORECHOVE A KOKOSOVE kolacikyaj pre celiatikov.Neviem ci som vam dievcata pomohla ale ak chcete vyskusajte nasla som to v casopise Vianocne pecenie . doschudnutia

mimma

Caute baby, tak ja dnes
R: jablko, banan
O: slepacia polievka, pecene kura s ryzou, 2 muffiny
V: volske oko so zeleninou

ProHealth

Ahojte mušketierky,

tak dnesna oslava dopadla ok, prehresky neboli velke az na jeden kusok jahodoveho kolaca(tortu som nejedla lebo torty moc nemam rada, len penovu a tato bola nejaka cokoladovo-dzemova).
Kilecko, recept na tu natierku napisem zajtra, poprosim maminu aby mi to napisala do mailu a zajtra sa budem aj vazit rano, dnes uz radsej nie :D
Inak ja som tiez velky labuznik, milujem jedlo teda okrem toho masa ale snazim sa kontrolovat a nerobit vela prehreskov lebo potom mam zo seba taky zly pocit a nemam dobru naladu z toho.

Maoam dakujem velmi pekne za podporu snad sa mi to podari lebo ja mam zato velmi maskrtny jazyk a najhorsie je to ked sa pohadam s priatelom tak vtedy si tie nervy kompenzujem cokoladou:-/

Takze moj dnesny jedalnicek:

ranajky: (to co skoro vzdy) 3 PL ovsennych vlociek uvarene v sojovom mlieku so skoricou, domacimi susenymi jablckami bez pridaneho cukru(2 platky nakrajane na male kusocky)za mensiu hrst vlasskych orechov a troska lanovych semienok.

obed: no kedze na oslave bola polievka plna krupicovych halusiek tak som si dala len stavu a trocha mrkvy som povyberala a druhe bolo kuracie maso so zemiakmi tak ja som si dala za mensiu naberacku tych zemiakov a dala som si k tomu cherry rajciny. A potom ten jeden jahodovy kolacik.

Vecera: tofu ovarene vo vode so zltymi fazulovymi strukmi a uvarenou sosovicou

a este medzi obedom a vecerou som si dala asi pol hrste vlasskych orechov lebo som bola velmi hladna:D
Inak dnes som necvicila lebo raz za tyzden mam oddych a vacsinou mi to vyjde bud na sobotu alebo nedelu. Inak cvicievam od tych 40min do tej hodinky a pol ale intenzivne, HIIT trening, kardio, box,svihadlo a trocha aj cinky na ruky a chrbat. V lete som behavala skoro kazdy den hodinku ach chyba mi to:( Teraz nemozem lebo nemam mandle a hned by som bola v takejto zime chora.
Ach ukecana som velmi:)

carey

Kilecko no musím sa učiť, aby som si nespravila hanbu :D:D hej mama sa teší ako som to zvládla, inak tá jedna dávka je na 2 plechy presne. Aj ja som si pozrela to video, je to inšpiratívne a presne čo tam písali tomu verím aj ja, snáď si aj ja raz spravíme takú foto :D

kilecko

LEPOK tak som pozrela to video.Aj ja vo svojom okoli mam takych ludi co zaznamenali taku premenu .Inac som sa zapozerala na program ste to co jete ja teda nepozeram na stitky na potravinach co kolko ma tuku ani nic nevazim.Na veceru som si dala polovicnu porciu z kolozvarsej.Carey vyskusam tie medovnicky ,no z teba aka bude kucharka a teraz aj cukrarka rodicia budu mat radost a priatel ani nehovorim ,si sikulka.