Kamarátka na chudnutie

Lepok

Hoď si minibazar sk. bezlepkobá dieta a tam su : moje dobré rožky a aj tá bublanina - to aj pre Helus.
Ak nenajdeš tak zajtra na píšem recepty.

Lepok

Carey, ale ty nemáš celiakiu a či sa mýlim, ale aj tak ti posielam stránku, podťa čoho som robila / ja žemličky / inač aj tu bublaninu .

carey

Helus tiez sa pripajam s gratuláciou :) a dufam ze coskoro budes fit.
Ja som si dnes na obed spravila sosovicovy salat s paprikou, uhorkou, cibulou a takym kyselkavym nalevom so sunkou, bolo to dobre ale som taka napraskana stale ze hruza.
Lepok nedas mi recept na tie bezlepkove zemlicky? Tiez by som to skusila, inak Kilecko je to tak, ked sa clovek trapi chudnutie ide bokom, aj u mna to bolo tak isto, dufam len, ze sa to urovna rovnako aj ProHealth, drzte sa baby

Lepok

Ahojte - Helus vyzdrav sa !!!K vnučke aj ja pomyselne pripíjam, nech je zdravá, samo aj s maminkou, viem si predstaviť akú máš radosť. Ja som dnes tiež upiekla bublaninu, ale bezlepkovú a je mňaková - čakám kamošku, ktorú som už rok nevidela a tak sa teším a napiekla som si žemličky / bezlepkové / a namrazím, že keď príde chuť na chleba, aby som mala po ruke. Obed pangače na zelenine, cviklový šalát.
Tak chudnite s rozumom, ale hlavne nech sme zdravé. Pekný deň želám !

kilecko

ahojte,Helus tak gratulujem k vnucke prajem jej hodne zdravicka a ty sa vyliec ,inac dievcata mate pravdu ja mam tiez starosti som uplne rozhodena psychicky a vtedy sa chudnut neda dnes ma akosi zaludok boli ,hlava ani mi nechuti jest, ale zjedla som 2 chlebiky celozr.cierne so syrom spravila mi dcera dam si este ovocie a obed ani nemam chut ale nieco zjem a vecer v praci neviem mozno salat .Ked chce clovek chudnut musi to robit naplno a inac sa chudne slobodnym dievcatam a inac nam vydatym alebo sa mylim ,myslim ze mi musime varit pre celu rodinu a zvlast rozmyslat co mi zjeme a ked pridu starosti bud rodinne ,alebo zdravotne alebo z laskou tak chudnutie je na vedlajsej kolaji.Treba nam precistit mysel ,lebo starosti budu vzdy a ked ja aj ked nechudnem tak ako chcem aspon si to udrzujem .Doschudnutia

Helus

ahojte musketierky,ja dnes na ranajky kusok bublaniny,idem na navstevu,tak som piekla,a mala som chut na kusok.Obed bude pecene kura+kapustovy salat
a varene zemiaky.Kavu uz mam za sebou,aj zeleny caj.vzdy som ranajkovala ovocie,ale mam silne lieky kortikoidy,tak lekarka mi nakazala nejaky chlebik,jest,ze ovocie je slabe na zaludok pri tychto liekoch.

ProHealth

Ahojte kocky,

Tak ja dnes cely den v skole a inac biedne, hadky s priatelom a tak..
Ranajky: detska vyziva
Desiata: 3 mrkvy
Obed: kapustovy salat, kopcek ryze a trocha zemiakov
Olovrant: jogurt
Vecera nebude lebo nemam vobec chut jest. Necvicila som lebo ani nato som nemala naladu, dufam ze vy sa mate lepsie. Inak som sa vazila v pondelok a mala som 55,4 kil cele zle:-/
Drzte sa, musketierky

Helus

ahojte kocky,davno som tu nebola,mala som dost vybavovaciek,kopec lekarskych vystreni,a vcera mensi gynekologicky zakrok,a teraz len na vysledky pockat.
vitam tu nove kocky.
lepok ja som uz 7 mesiacov nic v ustach lepkoveho nemala,a ked tak,len ze som si neprecitala zlozenie,a potom boli bolesti.
Ja teraz mesiac cvicit nesmiem,tak to riesim prechadzkami.Teraz si pripijam sampanskym,narodila sa mi 2 vnucka.Vahu mam rovnaku,nic sa nezmenilo.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.