Kamarátka na chudnutie

mimma

Tak ja som sa dnes opat postavila na vahu a mam teda 56kg. Cize niake kilo zase islo dole... ale skor si myslim ze to je zo stresu...

dnes este uvidim, co budem jest :)

Maoam

a ten kaloricky vydaj, ides podla udajov na stranke alebo podla realneho vydaja, ktory ti ukaze napr. ked konkretne cvicis na kardiu? lebo to je tiez dolezite, dalej kazde telo potrebuje iny prijem, aby schudlo, tabulky su jedno, realita druhe

Maoam

preposli mi to na e-mail, co pojes, tam je viac kriterii a hlavne ide o to CO jes, nielen toho kaloricka hodnota, myslim tym metabolicke veci

carey

Maoam ahoj, pocuj zacala som si zapisovat co zjem aj vydaj ak idem cvicit na stranku kaloricke tabulky a podla toho jem malo, mala by som prijat o 400kcal viac teda v den ked idem cvicit, hm neviem teraz

Maoam

caute,

Helus - srdecne gratulujem k dalsej vnucke, nech je zdrava a nech ti robi radost a jej mamine nech sa tiez dari

baby ostatne- co vas tak trapi, ak sa smiem spytat?

carey

Ahojte, Lepol nie ja nemam celiakiu, ale mi napadlo, ze by nebolo zle ochutnat aj toto, sak ublizit mi to nemoze.
ProHealth ahoj, inak dakujem za pochvalu v stravovani, moja vaha 66kg /174cm a chcela by som mat 62kg, ale skor upravit vsetko tak, aby som mala boky 95 lebo mam 100 aj stehna, ked ze som typ hrusky, sak uvidíme, to chce aspon pol roka u mna pekne pomalicky. Inak vcera som este zbehla na kardio a vecer som si spravila srandu tofu s vajickou na sposob prazenice a do toho som dala rajciny, bolo to dobre, a este polku kalerabu o 21.00

Helus

ahojte kocky.Vprvom rade vam pekne dakujem za gratulacie,dnes sme boli malu pozriet,isla som pre 8 rocnu vnucku do skoly,a potom hned na porodnicu.Tak sa ta prvorodena tesila,ze vidi mamu,a svoju sestricku.
Lepok ja som uz tie rozky piekla,a veru aj zemle som z toho cesta robila.Aj ja to tak robim,upeciem,necham vychladnut,a sups do mraznicky,a potom vytahujem len.To sa inac ani neda.Dakujem za link o tej Quine,mam ju doma uz mesiac,a este som sa do nej nepustila,jedla som pohanku.Ale v sobotu z nej si spravim ryzoto.Cvicit teraz nemozem,ani nic takeho,silno krvacam.Kocky prave pijem zazuvorovy cajik.prajem vam pekny zvysok vecera+dobru nocku.

ProHealth

Kamosky,

hlavne LEPOK a HELUS, akurat som dostala tip na super potravinu. Je to bezlepkove - vhodne pre celiatikov. Zevraj na ranajky vhodnejsie ako vlocky. Neviem ci ste o tom uz poculi ale pozrite si to:

metabolizmus.sk

ProHealth

Ahojte kocky,

Helus gratulujem k vnucke, to musi byt vela radost:)
kilecko veru ked musis varit pre vsetkych tak je to tazsie. Ja napriklad zvyknem varait otcovi aj mame, ked mama nestiha, a popritom spravim sebe zvlast.
Carey ty jes velmi dobre, len tak dalej. Mozem vediet kolko merias a vazis? Nejako som to pri tebe nezachytila.
Ja som dnes dost zhresila, asi to ma za nasledok to, ze cvicim cvicim zdravo som jedla a vaha stoji:( To je potom hrozne demotivujuce. Ale s cm na tom niesom az tak zle. Ale jasne ze by mohlo byt ovela lepsie. Tak dnesne prehresky..ach, som si dala za tri hrste piskot a na obed som mala cestoviny s tuniakom a este dva take keksy k caju. Ach jaj:/
Takze som sa rozhodla od zajtra pre radikalne iny jedalnicek. Ranajky ostavaju, na desiatu 1kus ovocia, obed - zelenina+tofu alebo zelenina+tuniak alebo zelenina+sosovica/fazula, olovrant-mrkva kalerab alebo take nieco na hryzkanie..a na veceru bud polievky alebo zas nejaky salat. Po 18tej uz jest nebudem! Sladkosti skoncili, pecivo tiez cize aj cestoviny, na isty cas aj zemiaky a ryza je tabu..cvicenie 4-5krat do tyzdna. Budem vas samozrejme informovat ako sa mi dari.
Moj ciel je ist z tych UZ 55,5 kil dole na cca 51-52. Drzte palce a samozrejme drzte sa aj vy.
Doschudnutia musketierky!:)

mimma

A mne sa zas vcera narodila neter :)
Dnes:
R: jablko, banan
D: 2 mini banany
O: wrap s kur.masom a zeleninou, 2 tablicky milky
V: 2 volske oka, zelenina, trosku horcice

ach jaj dnes niesom so sebou spokojna, budem dlhsie cvicit nez obvikle :)