Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

Lepok

Zdravím kočeny,
ProHeath - dík poznám robím ako rizoto,alebo do polievok dávam.
Maoam - neviem nerozumiem prečo sa pýtaš, že čo nás trápi. Každý má nejaký problém a určite aj ty.
Dnes som nejedla ukážkovo : ráno káva potom ovocie, obed káva ,žemlička s lučinou a paradajka, večera žiadna, lebo teraz som prišla z nemocnice od syna, ktorého dnes operovali, no poviem vám nikdy sa nikto z mojej rodiny na SK už operovať nedá / to na margo nášho zdravotníctva / no vidíš Maoam čo ma momentálne trápi. Pekný večer idem si vypiť 3-tiu kávu, čo nezvyknem.

Helus

ahojte kocky,jasom dnes mala velmi zly obed,chlieb vo vajicku,a ladovy salat.bola som mimo Ba,aked sme sa vratili,tak som bola velmi hladna,tak rychlovku.CHlebik samo,ze bezlepkovy.teraz upratujem,a poobede pojdeme s priatelom na prechadzku.pekny den vam prajem.

Maoam

mimma18.11.13 17:12??.??.125.103

No baby ani by ste neverili aka som pazrava :-)) jem vsetko a hocikedy, hlavne, ked som s priatelom, lebo on teraz pribera a nabera svaly tak furt papame:D ale tak zaujimave je, ze si drzim svoju vahu 178/59.

Mimma, teba co trapi, ze si od 18.11. dala dole tri kila pri tvojej vyske? Ak som sa ta dotkla, sorry, len sa pytam, co ta trapi.

Kilecko - a teba co trapi, pisala si, ze si rozhodena vnutorne.

Baby, co sa s vami deje?