Kamarátka na chudnutie

carey

Maoam hej lebo ked som zacinala mala som 68kg som ti to vtedy aj do mailu tusim pisala a dnes rano 65, ale to je asi hlavne tym ze som zmenila dost jedalnicek

carey

Helus jasne chapem, sak niekedy raz za cas ked clovek dostane taku chut, tak preco si nedat.
Ja som iba pred pol hodinou obedovala a to spaldovu tarhonu na cibulke, k tomu a sampiony a salat zeleninovy, teraz si idem dat cajicek. Dnes som mala taky super pocit po cviceni, endorfiniky sa hrnuli :D:D
Maoam hej hej, priatel sa uz vytesuje ake mnamky mu budem varit, ale to ma este cas.
Inak vazila som sa dnes aj merala a po mesiaci zdravej stravy a pohybu mam dolu 3kg, co ma nesmierne tesi ale este viac to, ze z bokov isli 2cm a z pasu tiez a zo stehna 1, takze ide to a pokracujem dalej samozrejme :) najlepsie do konca zivota

Helus

ahojte kocky,prajem vam pekny den,a este krajsi vikend
Carey ja chleba vo vajicku som uz davno nejedla,ale vcera som mala nenormalnu chut na neho,a musim priznat,ze som pre seba nic nemala navareneho.Malo kedy sa mi stane,ze nemam nachystane nic,a pridem domov hladna,ako vlcak,tak uz poceste rozmyslam,co si spravim.na zajtra mam naplane opecene kuracie prso+dusenu kapustu.

carey

Ahojte, ja som sa pred hodinkou vratila od priatela, bolo super ako vzdy... no v sobotu ideme kupovat hrnce, maju teraz akciu v Tescome tak som rada a potom sme pozvani k jeho kamaratovi, tak uz mam program na sobotu. Inak ja som mala na veceru vyvar a predtým chlebik so sunkou a uhorkou a uz nemam chut nic jest, ale asi si dam nejaku drobnost.
Helus ja som kedysi jedavala chlieb vo vajicku casto, ale je to dost mastne a skodi to
Lepok silno drzim palce, Mimma aj ty sa drz, snad vam to bude klapat a ak nie je niekedy lepsie ist dalej

Helus

Lepok drzim silno palceky,nech je synovi lepsie,a nech sa ti na tvaricke usmev rychlo objavi.ja som mala na veceru ostrokyslu polievku,a teraz pijem caj.Doschudnutia kocky.

mimma

R: jablko, 2 mandarinky
D: banan, 2 mandarinky
O: kur.maso, ryza, salat, tablicka milky a polka muffinu
V: 2 volske oci, zelenina, kecup