pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ahojte musketierky,
paci sa mi ako sa vam dari.
Carey gratulujem... tie 3 kilecka dole to je vyborne.
Aj ja sa drzim a neprejedam sa. Takze dufam, ze budem mat tiez nejake to kilecko dole.
Pozvala som do nasej temy dievcinu z temy " Mam 100kg" dufam, ze pride medzi nas ma l4 rokov a nerada by som aby prepadla dietam na cely zivot tak ako som to robievala ja ked som bola mladsia. Teraz si to vycitam a nechcem aby to dievca spravilo taku istu chybu a trapilo sa cely zivot s nadvahou.
Dufam, ze pride... a verim, ze jej tu pomozeme ak bude chciet prijat nasu pomoc.
mimma prepac, ale jes podla mna strasne malo. Tvoj jedalnicek ma desi...nic v zlom.
Helus dakujem ale ja obdivujem teba ako sa super drzis :)
Baby varim zeleninovu polievku mam strasnu chut
R: banan
D: jablko, banan
O: kuracia ciganska (bola som na vianocnych trhoch a neodolala som :) )
V: postruhane jablko so skoricou, 2 lyzicky vlociek
careygratulujem ti ku zhodenym kileckam+ cm si sikulka.
Maoaka dakujem juj a aky mas novy kabatik, posli fotoooo :D
a mozno samu seba prekvapis
ja sa tesim z noveho kabata :D
tak gratulujem k tym 3kg za mesiac, je to fakt uspech, necakala som to
hehe oslavovat nejdem, ale tak mam radost to je samozrejme, tu ide skor o moj vnutorny pocit a o to ze vidim aj na obleceni ze nie som tak napratana. Hej este tie 3kg by mohli, ale skor chcem mat v bokoch 95 a nie 100 ako teraz a stehna 57 aspon a na to mi este treba par mesiacov ak nie aj pol roka, to tym cvicenim dosiahnem vieeem to :D
Carey, takze este 3kg a si v cieli
wow, no to je fakt efekt za mesiac, tak jasne, strava tvori 70-80% podiel uspechu, ked clovek chudne
tak to asi ides cez vikend oslavit, co? :D