Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

carey

Mimma presne tak, ked vidis ze on sa nesnazi, tak asi nema velmi zaujem, pouvazuj nad tym, viem dobre o com hovoris, zazila som si tiez svoje, drz sa

Maoam

mimma, sorry, ze sa pytam tak intimne veci - ale co ti robi? nebol by lepsi rozchod? musis o tom rozhodnut ty, ale ak to nema vyznam, tak sa netrap zbytocne dlho

mimma

Maoam ja uz davno nechudnem. Chcela som mat 57-58kg. A proste to ide dole dalej samo....
Ja praveze necvicim denne vela - 20 min bicykel a par serii cvikov na spevnenie

Na ranajky som mala banan a 2 mandarinky. Uz sa tesim na obed, zacinam byt hladnaa..

Boze baby, ale keby ten moj priatel aspon so mnou spolupracoval ale on nic...

Maoam

caute, fiha, Carey, sinusoida stupa, co :DD

Mimma, ak denne cvicis, tak z toho jedalnicka raz skolabujes, prepac, nic v zlom, ale len aby si si neuhnala vaznejsie problemy, myslim, ze chudnutie u teba by sa asi uz malo zastavit....

carey

Taktiez dobre ranko prajem, ja ranajkujem vlocky s banánom klasika, neskor obed a hajde do mesta na hrnce :D, zajtra mozno budem piect kokosove muffiny a potom cvicit.
Inak baby od pondelka brigadujem na nemenovanom urade, tak uvidim ako to bude s jedlom, ale snad vsetko bude ok, budu krabicky :) pekny den prajem

Helus

ahojte musketierky,prajem vam krasne sobotne ranko.Mne sa uz dovolenka pomaky konci,v pondelok na kontrolu,a v utorok hajde do prace.Dufam ze bude vsetko v poriadku,ja pijem kavicku+ zazvorovy cajik.na obed varim fazulovu polievku,taku hustu,priatel ide o 11 do prace,tak obedovat ani nebude,len si berie oblozene chleby,a mne to staci.Teraz ranajkoval parizsky salet+rohliky,ten si nemusi davat pozor na liniu,je chudy.Dnes by mi mala prist vnucka domov z porodnice,tak asi ich pojdem kuknut,a zajtra sa chystam s dalsou vnuckou na vianocne trhy,tak mam uz program,ale som sa rozpisala.A v pondelok sa vazim,ci sa nieco nezmenilo.Doschudnutia musketierky.

kilecko

Ahojte dievcata ,ale tu bolo citania ,no nase zdravotnictvo nebudem radsej definovat LAJDACI operacia sa podarila pacient zomrel ,nechcem to tu rozoberat, ale ked su v rodine zdravotne problemy a ked sa to tyka deti tak to plati dvojnasobne ,inac z toho citania mam dojem ze sa stravujete vsetky dobre no tie mladsie mozno menej ako mi v zrelom veku ale drzime sa vsetky statocne a to je hlavne tak nech sa nam dari doschudnutia

mimma

Jessical v pohode neurazila som sa ani nic :-) ak si precitas davnejsie prispevky, tak tam som pisala, ze posledne 2 tyzdne ma trapia iste veci a ani jest chut nemam :-( a pritom ja som velky jedak
Ale zajtra sa urcite napapam dost, kedzde mama chysta nejaky paradny obed a este som dnes piekla tortu :-)