pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Tak uz sme si to nejak vyriesili... vzislo z neho ze nevie co chce, ze sa boji stretnutia ze co bude ze som ho vtedy pri tej hadke zranila.. ze sa teda zajtra stretneme a preberieme to
Mimma nezufaj mozno je len pracovne vytazeny a ved zajtra uvidis ci ma vas vztah buducnost ale nevnucuj sa mu nebud stihacka cas to vyriesi ,no ja som dnes tych bryndzovych halusiek pojedla ze mi to tak nepride ked si ich nakladam a lenosim ved som ani necvicila ale som si aspon oddychla po celom tyzdni aj to treba ,zajtra napecem medvedie labky orechove tak doschudnutia no zajtra sa uz neprejedam
Ved 10 dni sa uz so mnou nechce stretnut alebo ako to mam nazvat..
V zdravom stravovaní by Vám mohli pomôcť aj výživové doplnky, ktoré sú určené ako čiastočná náhrada stravy. Ideálne zloženie má wellnes protein sladený stéviou. Zloženie nájdete na zijemsportom.sk
mimma a hej, dnes si uz jedla lepsie, co je super
zase?
Tak dneska
R: banán, 2 mandarinky
D: mandarinka
O: slepačia polievka so zeleninou+kuracím masom, kuracie maso so zemiakmi a kyslou kapustou
dezert som si spravila - polku tvarohu s cukrom a hrozienkami
V: slepačí vývar so zeleninou
Tak dnes už lepšie nie ?
Dnes mal meniny a zase nič.... zajtra by sme sa mali vidieť, tak som zvedavá či to zase zruší...
Ahojte,ranajky prazenica s hribami a bagetka mala ,2dcl vody nalacno,kava,polievka ,pol litra caju a este ma cakaju bryndzove halusky ,ale rano som mala 71kg ani neviem ako sa mi to podarilo lebo jem normalne dnes aj pocvicim brusaky a na nohy hlavne stehna ale tie som dala riadne dole to len aby mi zas nenabehli,mam vyhliadnute pekne rifle len rozmyslam ci si mam kupit teraz alebo radsej az na jar ked si po vianociach upravim postavu,MIMMA ste len 2o minut od seba a pisete si co tak namiesto pisania sa stretnut a dobra rada porozmyslaj nad vasim vztahom ma 2 roboty to ma naozaj malo casu i ed bude chciet ta urcite si najde len to nechaj na nom a netlac na pilu,tak doschudnutia
aha, takze mate konflikt, na ktory este potrebuje cas, tak to vyzera, nechaj ho na pokoji, neozyvaj sa mu, aspon par dni
nechaj ho na pokoji, aj preto, aby si to nechal ulezat v hlave, chlapi myslia a citia inak ako zeny a potrebuju viac casu (nie su to moje mudrosti, ale je to rada chlapa)
neozyvaj sa, nepripominaj sa mu, ak bude chciet, ozve sa sam
potrebujete sa porozpravat, ak si mu otrepala o hlavu nejake blbe veci, tak sa potom ospravedlnis, ale len vramci osobneho rozhovoru potom, jeho reakcie su tiez kadejake, mate komunikacny problem, nevid to zatial tak tragicky a kludne zacni viac jest
Vlastne nic nerobi... mali sme take obdobie, ze som mu vela zlych veci povedala, co som nechcela a pritom on chcel pre mna len to naj.. potom sme par dni neboli v kontakte a bolo to take divne... ale teaz viem ze ma vela roboty (2 roboty ma). Ale nevideli sme sa uz pomaly 10 dni, pritom byva 20 min odo mna. Ako piseme si a tak, sme v kontakte.. ale niekedy ma ignoruje cely den, potom napise ako keby sa nic nestalo a zas si piseme cely den. Ale za ten cas ma ani raz nezavolal von ze nema cas (do 8-9 robi a potom uz je unaveny).. furt ze ma toho vela, ale ze chce byt so mnou a nemam na neho tlacit..