Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spravil som chybu a teraz neviem čo ďalej

Príspevok v téme: Spravil som chybu a teraz neviem čo ďalej
DanDan

Prosím o radu. Dopredu ďakujem všetkým, ktorý si to prečítajú a poradia. Som 10 rokov ženatý. Manželku neskutočne milujem. Náš vzťah a aj naše manželstvo je bez sexu, pretože moja manželka vyrastala v katolíckej rodine a jej otec bol fanatik a navyše úchyl, ktorý zneužíval ju aj jej staršieho brata a to jej spôsobilo takú traumu, že napriek návštevám psychológa, psychiatra a sexuológa sme nikdy nemali pohlavný styk. Napriek tomu neľutujem jedinú chvíľu strávenú s ňou a neskutočne ju milujem. Bohužial, na jednej firemnej akcii som sa dosť pripil a podviedol som manželku s jednou kolegyňou. Viac ako 10 rokov som nespal so ženou a táto kolegyňa sa ma pokúšala zviesť viac ako rok a bohužial sa jej to aj podarilo ... Teraz neviem ako ďalej.
Máme nádherné fungujúce manželstvo a naozaj ju milujem viac ako kohokolvek iného. Najhoršie je, že tá kolegyňa si po tej spoločnej noci začala robiť veľké nádeje a snaží sa ma získať ešte viac ako predtým, hoci som sa jej pokúšal už viackrát vysvetliť, že to bola chyba. Mám to manželke povedať? Alebo bude lepšie mlčať? Nechcem jej ublížiť ...

orol

Základné funkcie áno... ale Dan predsa jasne uvádza, že vedel o tom ešte pred uzavretím manželstva a išiel do toho dobrovoľne ( bolo to prejavom jeho vôle). P.s- čiže Monitaaa, treba to chápať tak, je to ich manželstvo a je také, aké je.

Monitaaa

Sejla
nikomu svoje nazory ani predstavy nevnucujem, napisala som to, ako kazdy v tejto diskusii. Pokial ty nevies diskutovat, je to tvoj problem, ja nikoho za jeho nazory neodsudzujem, pokial sa vam to vidi normalne zite ako chcete, ale diskusia sluzi na diskutovanie :D kazdy ma pravo povedat na vec svoj pohlad, nie kazdy to vsak unesie ak a nazor ineho nestotoznuje s tym jeho, ale to uz by som za tym hladala niečo hlbsie.

kasandra

Monitaaa- manžestvo bez sexu je divné, ale bez deti je bežné aj keď nie až tak často, samozrejme. Možno, že deti ani nechcú mať. Koľko manželstiev je bezdetných buď dobrovoľne alebo nedobrovoľne. Že v biblii sa píše, a čo, človek má slobodnú vôľu a preto sa môže slobodne rozhodnúť, či bude mať deti alebo bude chovať psov.

Sejla

Monitaaa nehnevaj sa na mňa, ale komu chceš vnucovať tvoje predstavy o tom, ako by každý mal žiť a ako nie? A prečo by MUSELI mať všetci deti podla teba, aj keď to tak necítia, alebo nemôžu, toto mi vysvetli!
Ludia si už nevedia predstaviť život bez sexu, zato si ho vedia úplne presne predstaviť bez lásky - a mnohí ho tak žijú a to mi príde dosť zvrátené - že bez lásky sa manželstvo nazýva plnohodnotné, ale bez sexu nie.
Ja DanDana obdivujem, ak je pravda všetko, čo píše.. Príde mi to až také nerealisticky nevinné. Teda až na ten podvod. To je prúser.