Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?

Príspevok v téme: Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
ciernaperla

co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??

lost

no sranda, lebo z tych cca 10-15 policajtov s ktorymi som mal tu cest tam nebola zatial ani 1 zena :D
maximalne tak na parkoviskach, tak uvidime, skusim raz :D

Maoam

Lost, no hej, ale musis strpiet fakt, ze ta ocumuju a tvarit sa skrusene troska a potom nasadit sarm a ide to :DDD. Ale tak mozno som mala stastie na polisov.

Maoam

Lost a ked som sla na bicykli po nespravnom cyklochodniku (vlavo namiesto vpravo), tak mi trubili z policajneho auta, okno dole a odtial ukazovak vystrceny ze no-no-no :DDD , inak to stoji 30e minimalne....

Maoam

Lost, no, mna policajti zastavili trikrat, z toho som 2x neplatila, ale preslo to sarmom :DDD a nastalo iba 'poucenie' :DD.

Yong

Som názoru, že v určitej časti si môžeme pomôcť v kráse, deti v tejto dobe fajčia, ich pleť bude o pár rokov zvráskavená, stará, niekedy sa stačí lepšie starať o seba, aj to môže pomôcť. Raz mi jeden chlap povedal, že vo vzťahu , postupne tá krása mizne a daný človek si ju už ani nevšimne...