Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?

Príspevok v téme: Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
ciernaperla

co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??

marcipan

lost, odkiaľ si? ja milujem šamrole a rada ich aj robím. môžem ti pár priniesť. sú skvelé, také dokonalé, nie také ako z obchodu so surovým bielkom.

lost

zakusok, mas pravdu :D ak je zena pekna, ale retardovana, tak ma smolu :D este viac ako skareda a inteligentna..
potom skareda a blba, to musi byt fakt karma :D

zakusok

Pozorujem ludi uz od malicka-nie preto aby som ich kritizovala.Len tak-BAVI MA TO.Pozorujem crty tvare,postavu,oblecenie,spravanie.
No a zda sa mi ze kazda zena je pekna-ked sa pekne upravi,oblecie a podla mna nezalezi aku ma postavu-pretoze su zeny ktore nemozu schudnut-ale aj napriek nadvahe su velmi pekne.
A aj tak doba je velmi divna chlap je hnusny/myslim vyzorovo/ a kolko krat sa chova ako nejaky princ na bielom koni a vybera si.
Nie je mu dobra ziadna a len kritizuje.
Zeny pekne to maju jednoduchsie-ale o nic nie lahsie v zivote.
Ved sa pozri len na niektore zname zeny ako dopadli-boli pekne a boli aj tak tyrane, zneuzivane aj ponizovane....

lost

a to ze modelky nemaju chlapa, to je podla mna nafuknute, chlapa by si nasli, ale to by sa museli "zaspinit" :D a nehladat "seberovneho" modela..
absolutne vylucene aby si pekna zena nenasla normalneho muza, jedine ze by bola analfabet a necha sa zblbnut recickami ze jej znesie modre z neba a je to buran kralovsky, alebo ma proste naroky, ktore normalny muz nidy nesplni, lebo nie je mafian alebo politik, ci herec alebo model.

lost

by ma zaujimalo, co by sa stalo teorii reinkarnacie, ak by zrazu kazdy bol ako anjel na Zemi
podla mna by ta teoria krachla ako coskoro frakcny financny system

isabella

tak prva vec je, ze krasa je tak neskutocne subjektivna, ze sa fakt o malo kom da povedat, ze je vyslovene skaredy... skor je to o tom ako sa dana osoba upravuje, stravuje, aku energiu vyzaruje, proste aky vedie zivotny styl, ak je pozitivna a ma aspon kusok vkusu tak je to povacsine krasna zena...
a ked hovorime doslova o takych pipenkovskych typoch dievcat, co su pomaly ako obrazok, tak by som povedala, ze tieto dievcata to maju v zivote prave tazsie... ano, zaujem chlapov je ocividnejsi, ale pozri sa o akych chlapov ide, vacsinou su to nie zrovna zavidenia hodne typy, ktorym ide len o tu trofej... mam kamaratku, ktora je ako taka modelka, ma 27r. a normalneho partnera este nemala, stale sa na nu lepia len tieto typy, ktore ju vyuzivaju, maju pletky s drogami, zaletnicke typy a podobne... myslis si, ze tieto kocky su skutocne stastne? ani ziadnu pracu si neudrzia len preto ako vyzeraju...
ja som skor taky priemer, sice ma v poslednych rokoch ludia vnimaju skor ako peknu zenu, ale to je presne to vyzarovanie, ktore som popisala na zaciatku, som spokojna, pozitivne naladena, trocha sa o seba staram, davam doraz aj na stravu a ono sa to predstav si riadne na cloveku odrazi... predtym som bola vnimana skor za taku skaredsiu, alebo slabsi priemer... a pritom som to stale ja, ziadna plastika, cisto vyzarovanie... ale uprimne, vyslovene pipenkovsky typ by som byt nechcela prave pre tie negativa, ktore som popisala... taka aka som som spokojna, mam vyhovujuceho manzela (a to som urcite nebrala to co prislo, na charakterove vlastnosti som bola praveze velmi narocna), jedno dieta na svete, druhe na ceste, strechu nad hlavou a hadam raz aj vyhovujucu pracu ked skoncim matersku... mam aj vela priatelov okolo seba a naozaj to nie je o krase, ale o tom ako sa citis a co vyzarujes...