Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?

Príspevok v téme: Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
ciernaperla

co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??

Genesis

Pekni ludia maju urcite znacnu vyhodu v zivote pred tymi co su fyzicky nepritazlivi za predpokladu ze vsetky ostatne premenne ostanu rovnake napr pri zhanani partnera kamaratov ale aj prace (v malo pripadoch je to nevyhoda ale rozhodne v celku za to tato nevyhoda je zanedbatelna oproti vyhodam ktore to prinasa). Je o nich vseobecne daleko vacsi zaujem ako pre povahovo rovnake typy fyzicky nepritazlive. Fyzicka pritazlivost medzi pohlaviami je velmi silnou hybnou silou v zivote.

1. pri vybere partnera:
je lahsie si najst partnera pokial z 100 jedincov opacneho pohlavia o vas stoji 90 ako ked ste fyzicky menej pritazliva osoba a z opacneho pohlavia o vas z 100 jedincov stoji v dobrom pripade len 1. Nikto sa do vas nezamiluje len pre vase dobre srdce ak vam to tvrdi tak klame. Bez fyzickej pritazlivosti to proste nejde

2. ak clovek potrebuje pomoc
urcite kazdy chlap s daleko vacsou motivaciou pomoze krasnej mladej zene ako napr skaredej tucnej s bradavicou na nose.

3. vsimnite si ze pekne jedince su v triedach daleko oblubenejsie a lahsie si nachadzaju kamaratov a to bez vacsej namahy hlavne zo strany opacneho pohlavia. To vsak pritiahne kamaratov aj rovnakeho pohlavia. (i ked urcita zavist od rovnakeho pohlavia moze byt a sposobovat mensie problemy v celku za to ide o stale daleko vacsiu vyhodu ako nevyhodu)

Popravde ale zamyslat sa nad touto temou je uplne zbytocne pretoze clovek s tym v tomto case a priestore nic neurobi. Program zivot nepozna ludskost a preto sa rodia jedince ktore su krasne inteligentne zdrave adaptabilne s vysokou hodnotou bazalneho stastia a na druhej strane sa rodia aj take co su skarede chorlave tazko sa uciace, menej inteligentne atd... jednoznacne silne jedince budu mat za rovnakych podmienok vzdy daleko krajsi zivot a lahsi ako tie slabsie ... ale bohuzial s tym zatial nikto nic nespravi.

Alex876

ja si myslím že krajší ľudia to nemajú ľahšie... ja som sa veľa krát najmä v práci stretla so závistou ženských ktoré nemohli zniesť že vyzerám lepšie ako oni a tak ma ohovárali a robili problémy... nieje to vždy výhoda aj ked sa to tak môže zdať...

lost

A ohladom zivotospravy je to podla mna takto:
ak je niekto skaredy v 20, ale uveodmi si, ze ak nebude pit a fajcit, tak sa dokaze udrzat vekovo mlado aj vo vysokom veku, tj. starne pomalsie.
kdezto ti co beru krasu za "granted" (tj nieco co je a neviem preco ale myslim ze bude, nieco ako moderny clovek berie za "granted" to ze tecie voda z kohutika)
tak sa mozno staraju o seba menej, resp nespravne (opalovanie)
a dlhodobo ich krasa "vyprcha" rychlejsie
..

lost

Vtip je ale v tom, ze VZHLAD uz nikto nezmeni, kdezto POVAHU ano :)
tak isto ako rozum, iq, eq a rozne drobnosti v zivote..
vzhlad je zaklad, ktory sa zmenit neda.
bohuzial..
jedine co sa robit da, je pozdvihnut ine klady cloveka (napr povahu, rozum, iq, eq, a rozne ine drobnosti..)

Sejla

úplne súhlasím s tým, čo tu písali Maoam, Leela, parazitik, xxy, aurora, slnečnica, veľmi vyspelé názory, vezmi si ich k srdcu.

ciernaperla

ta karma ci ten zivot niekoho co stale zijeme...tak raz by sme tu na zemi asi fakt vsetci museli byt anielmi haha :D a to nikdy nebude..teda urcite nie na Slovensku takze aj ja si myslim, ze ked sa zeny upravia su pekne, len dalsia vec je potom ta zavist ako ste pisali...to je asi tak, ze ak si skareda odcudzia ta ze si jezibaba ak si pekna odcudzia ta ze si namyslena takze asi najlepsie je zlata stredna cesta...a nechapem preco ta baba nechala toho chlapa pri ktorom vyzerala lepsie ako bez neho

natalia123

Na strednej som mala spoluziacku, ktora nebola prave najkrajsia- bola nizka, dost tucna, mala skoro vzdy mastne vlasy, zle sa malovala, nevkusne sa obliekala a este aj trosku koktala...proste neposobila na svoje okolie velmi atraktivne. No jedneho dna, si nasla priatela, ktory bol celkom sympaticky a vytvorili si velmi pekny vztah. Mala som pocit, ze spoluziacka akoby rozkvitla! Schudla par kg, mala pekne vlasky a bola celkovo stastna, usmievava a mila... Asi tak o 3 roky, po skole som ju nahodne stretla a spytala som sa jej ako sa ma? Co myslite ako vyzerala a ako sa mala?
Neverili by ste, ale bola este tucnejsia, aj tie vlasy, ktore mala, mala ostrihane a vyzerala celkovo este divnejsie ako predtym. A priatel? Opustila ho, pretoze si povedala, ze ked on ju lubil, moze ju lubit aj iny...nebude teraz s jednym do konca zivota (usudila som z jej reci). Este aj odisla z VS a pracovala vo svojom rodnom meste v potravinach. A na strednej sa celkom dobre ucila.
Ake z toho plynie ponaucenie? Ziadne.
No v prvom rade nic nie je o krase alebo o nekrase, vsetko je to v hlave kazdeho z nas, v tom ako si to clovek vzdy vie v zivote posrat. Dievcata pouzivajte zdravy rozum a urcite sa budete mat v zivote lepsie. A hlavne som si ista, ze sebecki ludia aj ked su krasni, ci skaredi si poseru zivot takmer vzdy :D Takze nehladajte odpoved vo svojej krase ale v prvom rade vo vas samych :)