Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?

Príspevok v téme: Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
ciernaperla

co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??

lost

tvaroh ja zase neeeeeeeeee bleeeeeeeee :D
fakt to je jedno co neviem preco mi nechuti :)
asi lebo som to ako dieta nemohol..
ale mozno skusim raz ci sa chyti :)

dobosky - ano to je super, to by som vedel jest na kila :)

Mimulus

Možno teraz niekoho nahnevám ale všetci tu na jednej strane pravdu majú a na druhej nemajú. Vždy aj v prírode prežijú a majú potomstvo krajší a silnejší jedinci - slabších a škaredších okolie neprijme a tým, že ostanú osamelí tak často nemajú toľko síl brániť sa tak ako by to bolo v skupine. Všade kde sa v prírode pozrieš tak to platí... Ale majú pravdu aj tí, ktorí tvrdia to opačné - naozaj ,,pipenky,, a rôzne namyslené ,,krásky,, by som ja osobne ani na ulici nepozdravil!!! Bez urážky.
A marcipan tam dal veľmi pekný príklad. Je na každom z nás aký inteligentný je a aké sú jeho hodnoty :)

Maoam

Lost, ja mam rada tvarohove kolace a este dobosky a puncaky a Sacherovu tortu. Ale je pravda, ze som davno nijaky z nich nejedla.
Najskor by som si dala teraz daco tvarohove.

Maoam

bleeeeeeeeeeeeeeee

to vo mne evokuje asociaciu s veternikom a kremesmi, vsetko bleeeeeeeee :DDD

Lost tak dobru chut :D