co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??
Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
GENESIIIIIIS
Toto si zabil
Spytajte sa akehokolvek pekneho cloveka ci by menil svoju krasu a chcel byt skaredy a nepritazlivy :)
PRESNE !!!
To je ako ked mi clovek cez internet napise "peniaze nie su dolezite" a potom odsadne od svojho PC a ide s ferrari na nakup ranneho cerstveho peciva... proste nikdy by sa nevzdal svojich penazi, oxymoron clovek alebo schyzofrneik :D
Aisha5
pekny clovek je ten o ktoreho napr z 1000 ludi stoji 900 ludi opacneho pohlavia a skaredy napr ten o ktoreho z 1000 ludi stoji jeden clovek opacneho pohlavia.
Rozhodne nesuhlasim ze kazdy moze vypadat krasne staci sa len dobre nahodit. Je pravda ze aj napr skareda zena sa dokaze upravit aby vypadala trosku lepsie lenze problem je ze to dokaze urobit aj krasna zena aby vypadala este lepsie takze vzdy ta krasna bude mat za rovnakych podmienok navrch.
KRASNY CLOVEK MA MNOHO VYHOD OPROTI TOMU KTORY JE SKAREDY ZA INAK ROVNAKYCH PODMIENOK. Pisem za rovnakych podmienok. Jasne ze pokial pekny clovek bude mat endogennu depresiu tak extra happy z toho nebude.
Spytajte sa akehokolvek pekneho cloveka ci by menil svoju krasu a chcel byt skaredy a nepritazlivy :)alebo spytajte sa cloveka skaredeho ci netuzi byt pekny :)... odpovede vam jednoznacne daju dokaz toho ze byt pekny je obrovska vyhoda v tomto svete.
bibba,
ty si sa asi chcela len napisat, aka si uzasna. Nemyslim , ze by tvoj dlhokansky prispevok nejak suvisel s temou.
CO je pekny a co skaredy clovek? Pozerate niekedy relaciu WHAT NOT TO WEAR? Tam si beru akoze skarede zeny(oni si to o sebe myslia) a "prerobia ich na velmi pohladne atraktivne zeny. A pritom nic v podstate neurobili, len ich obliekli do oblecenia, ktore idu im postavam, zvyraznili troskou make upu tvar a upravili vhodny strih vlasov, ktory pasuje k ich tvari. A verte mi, mali tam uz vselijake zeny. Tucne, male vysoke chude, s velkym nosom, s krivymi nohami, s vacsim zadkom atd... Zo vsetkych nedostatkov urobili svoje prednosti a ku koncu vyzerali naozaj uzasne, kazdy chlap by sa za nimi otocil. Tu ide o to, ze kazdy je pekny, ibaze nie kazdy ma vkus, ale aj to sa da napravit, trosku popracovat na sexapeale a mozes sa zaradit medzi krasnych ludi. Samotna krasa je o nicom. Musis si natrenovat istu pritazlivost a byt upravena, najst si vhodny strih vlasov, lahsi makeup, a oblecenie vkusne, ktore zakryje tvoje nedostatky a zdorazni tvoje prednosti a to ta spravi uzasnou a uspesnou. Nie chladni krasavci...
Kazdy, ale bez ohladu KAZDY ak si najde svoj styl, ktory mu sekne, moze vyzerat uzasne, toto uz len zalezi od nas. S trochou treningu to pojde. Pozrite si na youtube tu relaciu WHAT NOT TO WEAR, ja som videla uz vsetky epizody a skutocne, tam ti tak otvoria oci o tom, co ta krasa jvlastne je, a take rady ti tam daju, ako sa vylepsit, ze budes ovplyvat stastim.
Lost, vidíš aký si povrchný? A aj pán d. , ze sa nehanbis takto odsúdiť a zaradiť babu za to že je pekná. Ono aj tie večné komplimenty môžu liezť na nervy.
Toto je velmi cierno-biele tvrdenie, ze pekni ludia sa maju lepsie a skaredi horsie. Pekny clovek hned neznamena povrchny a mozno sa prave preto trapia, ze nikto v nich nevidi viac nez len to "pozlatko".
Kamaratka je neskutocne krasna baba, taka dracica,inteligentna, super postava. Avsak otec je alkoholik, bije jej mamu a brata, jej mame ostava uz len kratky cas zivota a ma tolko neprijemnych chorob, ze bez liekov by umrela.
Ina kamaratka si reze zily zakazdym, ked sa jej cokolvek vazne prihodi (ked jej otec odisiel pracovat do zahranicia, ked sa jej rodicia pohadali, ked ju nechal priatel atd.)
To su len dva priklady, no kazdy si nesie svoje zivotne pady a niekoho zivot riadne bije. O krase to fakt nie je. Mozno len ti, co zavidia, tak svoj neuspech radi zvaluju na tych krajsich. A krasa a mladost aj tak raz pominu...
Pekni ludia maju lepsi zivot, podla mna. Ja som raz videl dve krasky, ani sa na mna nepozreli, hned som si pomyslel, ze maju pracu niekde v kancli, kde ich sef obraba.