co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??
Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
ciernaperla, to je reinkarnácia, netrpíme za život niekoho iného, ale za náš vlastný minulý život a za všetko zlé, čo sme v ňom spravili. A budeme sa opakovane rodiť, dokým nesplatíme všetko zlé, čo sme kedy spravili.
A hlavne ide o to, ako sa vidíš sama, vidia ťa aj druhí. Nájdi na sebe aspoň nejaké pekné črty, nebuď prehnane sebakritická.
moja mila ciernaperla, viem, ze chces pocut, aka si chudinka, ake to mas tazke a chces podporu v tom, ze mas tazky osud a kedze sama seba povazujes za menej peknu, mas menej prilezitosti ako ti krajsi od teba
ja sa opytam par veci: si zdrava? vidis, pocujes, rozpravas? mas normalne fungujuce traviace, vylucovacie organy, nepotrebujes vyvody, invalidny vozik a pod? Si samostatna, mozes pracovat? ak si studentka - mas moznost studovat a pracovat? zijes v EU, kde je jedno z najlepsich socialnych zabezpeceni na celom svete, aj v pripade nejakeho problemu
ohladne vzhladu: kazda zena zo seba moze vykresat velmi vela, ked chce, v drvivej väcsine pripadov sa da vela urobit s postavou, vlasmi, pletou, zubmi, staci prist na to kde je problem a urobit patricnu zmenu a nepotrebujes ziadne plastiky
lenze pre to treba nieco robit, treba prist na to, aky mejkap ti ide, aky strih vlasov evtl. farba, ak mas problem s postavou, vo fitku alebo inymi pravidelnymi sportovymi aktivitami + stravou zo seba urobis velmi vela, ked fakt budes chciet ty sama
vsetko ostatne je otazka sebavedomia, sebadovery a vnutornej energie, vyzarovania
ak mas raz tak negativisticke zmyslanie a stavias sa do role ubohej obete, budes posobit na kazdeho odpudzujuco, aj keby si mala vzhlad dokonalej modelky
a to, co ty urobis so svojim zivotom je len a len na tebe
apropo krasni ludia: zabudas na to, s cim sa okrem 'lepsich' moznosti stykaju pocas svojho zivota, je tam velmi vela zavisti, neprajnosti zo strany druhych a krasne zeny maju ovela viac psychopatov ako partnerov, ako tie skaredsie, takisto su ovela castejsie odrbavane a neskor vyuzivane len na sex a ako reprezentacia
moja skusenost a to mam po 30tke je ta, ze tie menej atraktivne zeny maju lepsich muzov ;-) ako ich krasne priatelky
marcipan a preco by sme mali trpiet za zivot niekoho ineho? ze sme uz odmenei tou krasnotou, alebo skaredostou?...uff tak urcite je stastnejsia ta skareda :) ze? a no sak toto nikto nevie ako to tu naozaj funguje, lebo aj ta krasa raz pominie :(
a co je spravodlivost? budhisti tvrdia, ze sa rodime opakovane a kazdy dalsi zivot je odmenou za ten predchadzajuci. alebo tak nejako to vysvetluju. cize ak si teraz skareda, tak si si to zasluzila. a ak je niekto krasny, tiez to ma uz odrobene.
ktovie, ako to je naozaj, ale pravdu mas v tom, ze pekni ludia to maju v niektorych oblastiach lahsie. ale urcite nie napr. v tom, ze sa lahsie ucia, maju viac rozumu, su sikovnejsi, nemavaju depresie, su zdravsi... vsetko je to relativne, aj krasa je na nieco dobra, inde uz nestaci. a mnoho krasnych zien muzi opustaju, lebo zistia, ze z tej krasnej ale prazdnej misy sa najest neda.
mam dve priatelky: jedna je strasne krasna, mam ju velmi rada, lebo sa na nu neda vynadivat. ked sa rozpravame, posadim si ju vzdy oproti sebe a len cumim na to, aka je krasna. ale zavidiet sa jej da akurat ta krasa, lebo inak v zivote stastna nie je: do prace ju zobrali hned, len co ju sef uvidel. ale to je tak vsetko. ziadna ina velka vyhra na nu necakala. je sama, nema muza, nema deti, zivot ju nebavi.
druha je naopak nesmierne skareda. nikdy som nevidela skaredsiu osobu, jej tvar ma asi vsetky mozne nedokonalosti ake si vies predstavit. aj na nu sa rada pozeram, lebo ta serednost je ako magnet - clovek z nej nemoze spustit oci. a tato priatelka ma sympatickeho manzela, velmi uspesneho podnikatela, ktory ju doslova zboznuje.
tak co myslis, ktora z tychto dvoch je stastnejsia?
lahsi ano, v tom co pises, pri hladani prace, partnera. ale ci lepsi? aj oni maju svoje problemy a bolesti. sice nie som modelka ale objektivne za peknu som povazovana a stastna nie som, dokonca nemam ani chlapa ktoreho som lubila. a spravodlivost na svete zdanlivo nie je, ale v hlbsich suvislostiach urcite ano, tomu verim.
ja stale cakam, ze niekedy tu bude pretoze to by bolo to najlepsie pre nas vsetkych aj ked viem ze tu asi nikdy nebude...stale tomuto svetu asi nechapem :(
a co myslis ty? :)