co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??
Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
bibba, na margo tych skol som to pisala
ja zijem mimo SVK uz sto rokov
Bibba, nechces mi napisat doktorandsku pracu?:D Skaredi ludia by sa nemali rozmnozovat. Mne sa napr. na strane druhej pacia viac skarede zeny, su ine, nie take barbinovske.
Maoam... hmm... to som sice nepochopila, lebo nic zle si nenapisala podla mna. ale nevadi;)
asi by som si mala davat pozor na jazyk :D
Maoam, ak sa nemylim, ty si pisala do viacerych tem, ze slovenske skoly su hrozna uroven a ze radsej studovat v inych krajinach:) vies co... zacala som uz studovat tu. nemienim to uz nechat... a ty byvas na Slovensku?
bibba, nie, jasne ze nevadi, nechces sa tam vratit? urcite je tam aj VS-skolstvo na podstatne inej urovni a su tam milsi ludia a celkovo lepsia klima v spolocnosti
ja vediet nejaky skandinavsky jazyk, uz som tam a zijem tam :DDD
bola som tam len ako turista :-/
Maoam, dlho som tam zila... tolko nezijem ani na Slovensku... ale moc konkretne nechcem pisat, dufam, ze nevadi...
bibba, do ktoreho veku si zila v Skandinavii? nechcela by si sa tam vratit? iste vies aj jeden z tych jazykov dobre, neviem, kde presne si zila..
Maoam.. :)))
ja som ale ani nevedela, ze to vyjde na taky brutalne dlhy sloh :D
Ja som zhasla pri frajerovi bez strechy nad hlavou, ktoreho milovala krasavica s desiatimi napadnikmi na kazdom prste a to mi stacilo.