Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?

Príspevok v téme: Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
ciernaperla

co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??

lost

Tak to skusme :D
Kto nezaplati pokutu za rychlost..
Pekna baba, alebo skareda baba, alebo skaredy chalan, alebo pekny chalan?
Tak ja pekny nie som, ale "zlavu" som nedostal ani raz. Mne to ako dokaz staci...

V zivote plati fyzika, a fyzika hovori, ze krajsi to maju proste lahsie..

I ked.. mozno skaredu babu menej krat znasilnia ako tu krasnu :D

Proste kazdy ma iny start, a kazdy iny ciel.. Urcite je prijemnejsie sa pozerat na peknu babu, ako na babu skaredu, co sa tyka napriklad obsluhy a inych sluzieb..

mydielko

Beskyd ale to je o inom, nie o kráse, skôr o uniformite a konfortnom správaní. Ale to máš viac menej v každej profesii, ešte aj medzi umelcami.

ciernaperla

takze viacerí si myslite, zýe pekní ludia maju lahsi zivot
ja by som sa chcela este spytat v com vidite sexepeel...co si pod tym mam predstavit? teda ako na nom pracovat?

Genesis

:) vzdy sa pousmejem na tym co napisal napr tu nedavno orol :)že citujem

každý má taký život, aký si zariadil či už plánovaním, pilnosťou, húževnatostou a chcením, alebo lajdáckosťou, "spaním", ničnerobením, nechcením, závidením atď atď...

je to inak pojate tvrdenie ze kazdy si je strojcom svojho stastia :)

bohuzial toto tvrdenie nikdy nebolo pravdive a je nekompatibilne s realitou :)

Clovek si nevyberie kde sa narodi, komu sa narodi, v akom case sa narodi, nevyberie si aku dostane vychovu ani ake udalosti v zivote prezije ktore budu formovat jeho charakter, nevyberie si ani ci bude pritazlivy pre druhe pohlavie, inteligentny, zdravy, ci sa bude rychlo ucit, ci bude adaptabilny, ci bude skor stastna povaha, flegmaticka alebo bude mat sklony k depresiam, ci bude skor energeticky alebo skor lenivy unaveny atd atd. Bohuzial tieto faktory ktore maju drtivy dopad na jeho uspech a stastie v zivote clovek jednoducho nedokaze ovplyvnit. Inymi slovami nikto na tejto zemi nie je strojcom svojho stastia pretoze tie najdolezitejsie veci co formuju nase zivoty nedokaze nikto z nas ovplyvnit.

Ti co ste sa ocitli v tej skupine znevyhodnenych a pytate sa kde je spravodlivost odpoved je ze ziadna tu nikdy nebola a v najblizsej dobe ani nebude. Zivot nepozna ludskost ani spravodlivost. Takze ak budete niekedy planovat priviest na tento svet dieta uvedomte si tento fakt ze do akeho sveta ho chcete priviest pretoze ono sa moze potom trapit rovnako ako vy a vy s tym jednoducho nic nespravite pretoze to nie je vo vasich silach.

beskyd

urcite maju, okrem toho v tejto spolocnosti je krasa v dosledku medii tak objektivizovana ze sa z toho da spravit uplna sablona, inymi slovami, pre 95% ludi je pekne to iste, tie iste crty, typy postavy, prejav, upravy "dizajnu", oblecenie, preto sa vela ludi nauci hrat a dorabat sa a preto je vsade tolko typovo rovnakych ludi. pamatam sa ked som si hladal robotu, najma ako absolvent a behal som po kadejakych pohovoroch a vsade som videl akoby tych istych ludi, ako keby chceli vsetci vyzerat ako jedna predloha urcena neviemkym (to sa tyka najma BA), preto si myslim ze sa na vyzor kladie akcent, inak by boli vsetci rozdielni a lahsie diferencovatelni od ostatnych a nikomu by sa nechcelo napodobnovat ziadne vzory. a to zdaleka nehovorim o nejakom soubiznise a podobnych oblastiach. vsade snad okrem robotnickych pozicii viac ci menej posudzuju vasu zhodu so vseobecne vnimanym dobovym ponatim krasy a mieru vasho vyhovenia danemu modelu. a cim vacsia konkurencia a potreba reprezentovat navonok, tym su v danej oblasti sterilnejsi, skrobenejsi a dorobenejsi ludia akoby s nacvicenymi navzajom podobnymi usmevmi, gestami, mimikou, prejavom, atd. cize v dnesnom slova zmysle "krajsi".

orol

-Ja som pekný a patrím medzi prvých sedemnásť najkrajších mužov na Slovensku. -No nemyslím si, že by som mal ĺahší, alebo lepší život...
-každý má taký, aký si zariadil či už plánovaním, pilnosťou, húževnatostou a chcením, alebo lajdáckosťou, "spaním", ničnerobením, nechcením, závidením atď atď...

mydielko

Jasné ked niekto o sebe napíše že je pekný, uz sa chvasce. Prečo je to taký problém prijať to ako fakt, po Slovensku behajú tisícky krásnych dievčat a žien.

limo

Bibba ja som to tiež celé nečítala, ale rozumiem ti asi, to že si človek uvedomuje aj svoje prednosti - najma tie skor povrchného charakteru ešte neznamená že sa netrápi pre všetky tie ďalšie nedostatky ktoré na sebe vidí pretože vie že nie je tak dobrý a schopný či už duševne alebo fyzicky ako by mal a mohol byť a cíti preto prázdnotu, bezvýznamnosť.
Pretože aby bol človek zo sebou naozaj spojný potrebu aby ho niekto chápal a mal naozaj rád.

orol

-Ja som plešatý, mám veľké odstávajúce uši, dlhý nos, výšku 186cm, na jedno oko nevidím
-žijem skromne, cítim sa dobre a milujem život
-normálne sám sebe závidím:-o)
-nemenil by som žiadny iný výzor, atď
-pretože som to ja, jedinečný a neopakovateľný v tomto živote

bibba

to je pravda... keby som po niekom inom citala to, co som napisala ja, tiez by som si myslela, ze to je niekto namysleny. ale ja po sebe radsej necitam. a opisat aka som uzasna? no neviem, mam daleko od uzasnosti. opisala som len pravdu. a ze mi sebavedomie nechyba? praveze velmi mi chyba. len to nikto nevie... a kto ma pochopil, pochopil aj to, ze krasu ja u ludi neriesim, to je hlavne. a mne by sa tiez nechcelo citat nieco take dlhe:)