Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?

Príspevok v téme: Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
ciernaperla

co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??

ciernaperla

ano ano s tym opalovaním suhlasím!...a tak pre mna ako pre zenu su nechty dost dolezitou sucastou tak ty ako chlap si ich nevšímas ale poznam veela chlapov, ktorí na nechty u zien pozeraju ale to je asi podla vkusu :)

Sejla

heh mydielko to vystihlo:D Na slovensku sa preferujú určité typy ľudí a to hlavne povahovo, potom funguje rodinkárstvo, úplatkárstvo, riťolezectvo. Uff už by som tam nechcela žiť ani za boha.
ciernaperla:D ako preboha lak na nechtoch spôsobuje neplodnosť??? Ja mám nechty len vlastné a sem tam nalakujem, to je typická ženská túžba niečo vylepšovať, ale ak niekto namieta, že je to neprirodzené a škaredé, tiež mi je to šumafuk. Na tom si predsa nezakladám a je to úúplne jedno

lost

to iste si myslim o opalovani.. ak sa zeny prepecu.. v 15tich, 20tich, 25tich a v 30tich uz placu a zobru zo socialneho systemu, lebo maju rakovinu koze..
sialena doba :D
nehovorim zase, ze opalovanie je zle, ale s rozumom proste.. a radsej nic, ked to nie je pre daneho jedinca..
nebudem predsa bezat 100metrov pod 9 sekund, ak na to FYZICKY nemam..
nebudem sa opalovat ak na to FYZICKY nemam..
a mnooooho inych veci by sa dalo na tento princip napisat :)

lost

ciernaperla

nechty lakovat nemusi.. staci aby si ich nehryzla :D a mala normalnu zivotospravu, a tym padom normalne nechty. to je cele :)

ale ako muz musim povedat, ze nechty je to posledne na co na zene pozeram :D:D:D :P takze v tom fakt nevdim zmysel :D a uz vobec nie ak su kryklavo cervene.. akoze naco? mozno to vyzera exoticky, netradicne a tym padom zaujimavejsie ako nenalakovane a nenafarbene nechty, avsak... podla mna je to zbytocne.. to uz radsej ked uz upravoat, tak satnik,resp. hocico ale nie s destruktivnymi nasledkami..

IMHO, cim viac zena na seba lepi a vesia a picha rozne umele predmety, tym viac vyzera ako PREDMET, ktory je na predaj.. (tym nehovorim ze je rovno lahka dievka, ale urcite je to netradicne a divne, nechapem preco spolocnost tlaci do hlav ludi, ze zena musi nosit x veci aby vyzerala ako zena.. samozrejmostou je sprcha a ciste zuby.. ale milion invazivnych "vylepseni" je prinajmensom DIVNE..) neviem ci su vsetky (takmer..) zeny take fetisistky alebo co.. ze musia mat ozdobu uz aj v hrubom creve, alebo co.. ale vsetkeho vela skodi ;)

Iba Katka

Predstavme si dve uchádzačky o zamestnanie, obe majú rovnakú školu, rovnaké pracovné skúsenosti, jedna je štíhla a pekná a druhá je pri sebe a škaredá. Ktorú asi príjmu? Samozrejme že tú peknú a brániť sa budu tým, že zamestnanec na túto pozíciu musí aj reprezentatívne vyzerať (brániť sa budú som myslela buď pred spoločníkmi v danej firme, nie pred odmietnutou uchádzačkou)

ciernaperla

tak napriklad. ako vnimate LAKOVANIE NECHTOV? pekne upravene nalakované nechty na zene podla mna ocení kazdý muz ale ma to svoje ALE napr. laky na nechty su toxicke a mozu porusit plodnost u zien a takisto strasne nicia nechty ALE nalakovane nechty vyzeraju super takze lakovat ich aj za cenu poskodenia zdravia len kvoli tomu, ze je to pekné???...ale zase niekto moze namietat, ze staci zlaty prsten a pekny naramok :)