Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

Fero M.

Medzi kamaratom co by ju rad pretiahol a partnerom s ktorym zije. :-) Je to trosku rozdiel. A to ze ma tvoj kamos priatelku ktoru vraj miluje a ty mas syna tiez nic neznamena. Poznam ludi co maju aj deti aj zeny aj neviem co a velmi by si sa cudovala. Tak nezi v krajine snov. Takuch pozbam co volali ako miluje priatelku a o hkdinu sa vyspali s niekym inym..

Maoam

Fero, zelal by si, aby bola tvoja priatelka asertivnejsia a jednoznacnejsia a vedela si viac vymedzit hranice voci inym ludom.
Prilisna dovercivost sa zvykne hnusne vypomstit.
Tak ale, ona tu skusenst sama urobi, len tak sa bude moct vyvinut inym smerom..

Fero M.

Dakujem. Pekne napisane a v podstate mas pravdu ako vzdy heh.
Ak by chcela tak ja sa mozem aj rozkrojit. Len chcem zit tak aby som nemal stres lebo mi vlasy vypadaju celkom uz.
Nemozem mat priatelku co sa sprava totalne podla mojich predstav a zo vsetkymi vlastnostami ako ma teraz. To nejde viem.
Ostava mi len jej verit a to moje obmedzovanie obmedzit. Co aj robim. Aj vcera som jej nic nepovedal o ten status. Ked budem vidiet ze s nim komunikuje tak sa ozvem samozrejme ale nie extremne.
Ona je zlata vzetko len mam pocit ze az prilis veri ludom. A najma chlapcom ktori sa tvaria akoze nic. Ved vies sama. Ja zijem v realnom svete a viem ako to je. Planujeme buducnost a ja pre nu spravim vsetko a prave preto asi aj vyskakuje :-D teda ako obrazne povedane lebo to sa ani tak nazvat neda, lebo ani nechosi na kavu ani tak...
Aj ked som ziarlivy tak si myalim ze som dost vyspeli a uvedomeli na to aby som pre svoj zivot potreboval aj ine osoby a nahma osoby ineho pohlavia ktore maju o mns zaujem. Mam rodinu a oriatelku a priatelov a viac menwj nikogo ineho nepotrebujem.

nefinka

:FeroM.. len tak pre tvoju info, kamos uz pochopil a sam si priznal ze nam dvom ako paru by to nefungovalo, on ma svoju priatelku ktoru miluje a ja s partnerom mame polrocneho synceka.

A kamarati sme doteraz!! Tak sa ty preber a nenut niekoho egoisticky si vybrat medzi kamaratom a chorobnym ziarlivcom

Maoam

Fero a vies sam, ako to dopadlo s tvojou ex, ktora tiez nevedela, co chce a co od dobroty. Chvilu bola na koni, nakoniec ostala uplne sama.

Takze sa nemas coho bat. Aj keby si tvoja mila nahodou nieco s tym typkom zacala, podla opisu to aj tak skor neskonci dobre..

Ale to je jej vec, jej rozhodnutie. Ty si hlad svoj zivot, to je jedine, co mozes ovplyvnit. Makaj na sebe.

Maoam

jezis, tak nic, no

ty sa nepohnes dalej, Fero

je pravda, ze kamosi su vsetko väcsinou cakatelia na prilezitost, viem to sama, kazdy jeden by sa nedal dvakrat nukat, vzdy som si ich drzala maximalne od tela a to jedine zabralo

ale toto je na tvojej priatelke, to by si si musel najst babu, ktora este nikdy ziadneho ineho nemala, ani na bozkavanie, ani na petting, ani na nic, cize nejaku uplne mladucku babu bez skusenosti a pannu

ale tam by sa ti mohlo stat to, ze sa ti zdivoci po case :D a bude chciet vyskusat aj inych, ako teba :D

nenavyberas si

ak si s tymto nevies dat rady, tak sa casom rozidete tak ci tak

Fero M.

Ved hej len by som ostal za ziarliveho psychopata a len by som vsetko pokaslal. Navyse ma samych vypatlanych kamaratov a len by mi auto do rana zhorelo...

Fero M.

Ako by som pocul priatelku.

Tie falosne kamaratstva atd.. Ty ai myslis ze je kamos s tebou len tak?? Mozno z tvojej strany ano. Ale keby si povolila uzdu tak ta vecer pretiahne ani by si okom nemrkla. Sama pises ze ste dlhorocny kamarati a to proste medzi muzom a zenou nefunguje.
Stale je jeden z nich v pozicii ze by chcel viac ak by bola moznost. To ze ta chcel neznamena ze ta nechce aj teraz. A tiez si myslim ze je trosku na hlavu radsej prist o partnera ako o niekoho kto sa ti snazil dostat do postele aj ked ho poznas roky.

Kamarád taky rád

Furt sa musi niekto do niekoho montovat ci treba ci nie. Asi ho prefackam a bude pokoj.

nefinka

: FeroM .. bozkavala sa s nim, ked ste vy dvaja spolu neboli!!!! je to jej minulost a v tej dobe nespravila absolutne nič zle.

Povedala ti, že by ho nechcela, neveris jej??tak na čo si s ňou potom?

Prečo by sa ona mala vysrat na dlhorocneho kamarata? preto, ze ju chce? preto, ze ty si extremne ziarlivý??

Pozri, ja mam najlepsieho kamosa, tiez ma v minulosti chcel a toto jeho obdobie trvalo dost dlho. Nikdy v zivote by som sa mu neprestala ozyvat kvoli dakemu chlapovi..kazdy jeden ktory by to po mne chcel, tak by som ho poslala kade lahsie..nie preto, ze by som chcela s kamosom nieco riesit alebo podobne bludy, ale preto, lebo je to jednoducho velmi dolezita osoba v mojom zivote, vzdy ked som potrebovala bol pri mne a pomohol mi a takym ludom sa neobracia chrbtom.