Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

Fero M.

Ona mi venuje cas aj pozornost svoju ale nie je to zly napad. Len sa bojim ze ked zacnwm behat kade tade tak zacne aj ona potom a to bude horsie pre mna potom.

bebee

Fero skus taky maly trik. Maj ju na haku, zi svoj vlastny zivot, venuj sa svojim konickom, chodievaj von s kamaratmi. Nech nema pocit, ze ma pri sebe trulka, lebo to ju absolutne demotivuje k tomu, aby mala o Teba z dlhodobeho hladiska zaujem. Zeny maju rady muzov, o ktorych lasku a pozornost musia sem-tam zabojovat a po ktorych je dopyt. Takze jej nebud az taky oddany. Ked budes mat vlastny spolocensky zivot, tak sa vykasle na ostatnych a bude vsetku svoju energiu a snahu venovat len Tebe a Tvoja ziarlivost pominie..

Fero M.

kAurat som vo fitku :-D:-D
No ja jej len nechcem dat prilezitost zlyhat. Teda obrazne eliminujem riziko.

Ano uz je na svete :-):-):-)

Maoam

Fero, riesis vo svojom zivote aj dolezitejsie veci? Myslim, skutocne dolezite? Lebo toto tu, to je ako v skolke, uznavas sam..vsak si stary chren uz, vzmuz sa trocha ;-) a rob daco uzitocnejsie. A vsak sadni do auta a chod niekam, sam, do fitka, hocico, len nesed doma a nerozmyslaj, aky koment mu pridala na nejaky debilny status na FB. Toto sem zvyknu pisat mlade baby okolo 20tky, ktore riesia svojich priatelov.

Fero M.

Mas pravdu. Potrebujem byt viac sebestacnejsi. Ona vie byt taka. Sadne do auta ide do fitka, ide umyt auto atd.. No ja som tiez taky len to nejak utlmujem. Ale snazim sa no. A ako vravis ze nezodpovedam mas pravdu.
Len ma sem tam zaskoci ze povie ze nepiseme atd a potom povie ze si pisali. A pritom je aj ona ziarliva :-) ci na mobil a na FB
sme ako male deti fakt

Maoam

Fero, prosimta, daj si pauzu v tom celom, fakt...venuj svoj cas a energiu niecomu vlastnemu, niecomu novemu. Sam sebe urobis nieco prospesne a ziskas lepsi odstup od tych dvoch...

Nezodpovedas za spravanie dvoch dospelych ludi, ktori aj tak urobia to, co oni chcu..

Sustred sa viac na seba a svoj vlastny zivot. Neupinaj sa na vztahy.

Fero M.

aJjej nebranim si pisat s kamosmi. Len nech viem ze to nieje niekto co by ju najradsej.... A to je vacsina chlapov. Ona nechodi nikam ani nic. Len ten jeden mi ako fakt vadi. Lebo viem ze ju vkuse pokusa aj ked sa tvari niekedy ze akoze nic a potom zase jej to pripomenie.
Ja to teraz nehcam tak len dufam ze si chlapec da pokoj. Lebo preslo uz paru mesiacov a nejak ho to bavit neprestalo. Teda nie celkom aj ked uz ubral aj on.