Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

Maoam

nefinka, iste aj preto, ale ked to clovek sleduje, ako sa to u nich vyvija a neriesi, tak ten konflikt tam stale bude

Fero nervny, ona tiez strati raz trpezlivost a ..

Fero M.

zU som mal iny byt. Pod cenu a zateplene a vsrtko totalne super lokalita. Proste bol zazrak ze sa hned nekupil a ze som stihol ist pozriet do neho a zajednat ho.

Asi je pravda aj na nednom aj na druhom. Vie ze on tam chodi ale ona tam chodila uz davno je to jej obkubeny bar/disko. A asi aj vie ze ako zareagujem tak.

Mna tak nici ked sa s nou pohadam. Strasne mi to ublizuje. Nehadame sa casto a skoro vobec ale ak hej tak ma to velmi rani. A ju tiez. Je mi na nic a mam tendenciu ustupovat a ospravedlnovat sa aj ked mam pravdu, lebo sa bojimz e to bude brat tak ze mi ne jedno ze sme sa pohadali a ze ju ignorujem.

Maoam

Fero: ten byt, odhovaralo ta od prizemneho bytu viac ludi (zima, hluk ak nie je magneticka brana a dalsie veci), najdes iny

priatelka: myslim, ze by to mierne nasralo kazdeho + to, ze sa tak vykruca, podla mna ona ho rada uvidi, nechcem ta tym provokovat alebo znepokojovat, ale z toho co si napisal, to tak vyznelo

samozrejme ze mlada baba ma totalne pravo ist na disku zabavit sa a nebude tam sama LEN s nim, alebo co, ale chapem, ze ta to stve, lebo vies, o co ide u neho a ze ona ho ma rada

Fero M.

A den pred podpisom zmluvy o predaji bytu, majitel dvihol cenu o 3000€. A povedzte ci ma tu nema na sluzobke rozdrbat??

Fero M.

No rekord. Vydrzak som az 10 dni. Ale uz sa nedalo. Som na skuzobke a moja ide v sobotu na disko aj so sestrou a jej priatelom. Do toho baru chodi aj ten co ma jej sympatie ehm... Pytal som sa jej kde ide atd ktak sa zacala vytacat ze co sa tak vyputujem atd a pritom vie alze ak mi odpivie normale a kludne tak sa nic nedeje. Nechcem aby sedela doma ale nemqm ziarlit?? Ak by som siel ja na disko ked bude mat nocnu tak by robila to iste. Samozrejme som sa vytocil a napisal aj co som nechcel a rozanalyzoval podstatu mojej obavy... Nervozny som ako. :-(:-(

Fero M.

Maoam, dneska mi vravela, že jej písal jeden kamoš, a bol som v pohode, nejak to beriem ináč už. Len nech sa to nestupnuje. Ale tak zvládam to.

PS: dneska som videl keksíky značky MAOAM :d