Jemu: lebo viem, že ju chce, aj napriek tomu že je ona so mnou.
Jej: lebo sa bojím, že ak sa sním vtedy bozkávala aj ked to oľutovala a napísala mi to, že ju to mrzí a že sa bojí že už ju nebudem chcieť, aj ked sme spolu neboli, kôli tomu, že asi k nemu niečo vtedy cítila a nie je len tak kamoš, ale ak by nebolo mna tak niečo viac.
Plánujeme budúcnosť, chodíme po rodinách, oslavách všade, neskrýva nič, ani facebook, ani mobil nič, ale bojím sa aj tak.
Bývala si tiež len písala, a tak sa to stupnovala až do toho že zničila náš 6 ročný vzťah kôli nemu. Tiež to bol len kamoš, a ja som bol vtedy vraj žiarlivý a vraj som to nechápal, ale pravda a moje obavy sa vtedy ukázali, proste ju zlomil. A teraz ostala sama.. škoda reči
Ešte mi nevolala a viem že sa neudržím a spýtam sa jej že mu tam reagovala na FB a zase ostanem ako žiarlivý, ale ja to nedokážem neozvať sa. Lebo to budem v sebe dusiť a je to vidno a potom som nervozny.
Poviem si svoje aj s následkami, potom sa ukludnim, ona sa naserie, potom ukludnujem ju a ....
Keby niečo chcela skrývať, tak to nenapíše tam, ona to tak neberie ako ja. Ani by sa neprizanal, že si písali, ak by to brala ako niečo tajne čo chce robiť ak má chápete.