Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

Fero M.

Ziarlivost nevydrzis ale je x lripadov kedy ludia nedokazu pochopit napr. moje spravanie ale toleruju alkohol a bitku...

Leela333

To nie je Facebookom, to je ľuďmi. Mohla by som ísť na priateľov FB, no ja som tam v živote ani nenahliadla a ani nemienim.

Inak prenášať do tohto vzťahu to čo sa stalo v minulom nespôsobí nič dobré. Nakoniec sa to možno bude opakovať práve pre tú tvoju nedôveru. Osobne by ma otravovalo ťa stále ubezpečovať, že nikoho nemám a milujem len teba.

A vracať jej niečo lajkovaním fotiek kamošiek? Neuraz sa, ale to je strašne detinské.

Fakt nič v zlom, ale nevydržala by som s tebou.

Fero M.

asi sparvím to, že mám pekne kamošky na nete, tak si snimi popíšem a lajknem im paru veci alebo okomentujem a potom som zvedavý čo mi povie na to, ked jej poviem že spravila to iste, tak prečo sa ozýva..

Lenže taký zase nie som grrrrrr

Fero M.

a potom som ticho dusím to v sebe a vidí to na mne. Pýta sa čo mi je a ja poviem a potom máme po nálade obaja.

Nedokážem si nepovedať svoje proste.

Fero M.

ja som jej to vysvetlil slušne kludne že mi to vadí a čo mi vadí a aký mám na to dôvod. Lenže ona mi aj pravdu povie, že si snim nepíše, nevolá a neesemeskuje a ked jej aj napísal, tak mi to povedala, ak nie hned tak na druhý den, aby som nemal v daný moment nervy.
Lenže ona mi obratom na to povie, že s nim nič nemala, že je to kamoš a je so mnou a nie sním, že s nim mohla byť ak by chcela a nechcela a nechce a že má mna, a že jej s tým začínam pekne liezť na nervy ehm

Fero M.

zakusil som si do jazyka. Dostala aj krámy, tak jej nie je dobre, ale prekonával som sa riadne a bude ma to žrať celu noc. A raz to aj tak vytiahnem.
A určite jej nezabudnem pred odchodom spraviť poučenie, že dufam, že ten debilko sa neopovaží pod nejakou zámienkou s nou stretnut počsa toho ako budem preč, lebo bude zle nedobre.
Snažím sa ale fakt niekedy nevládzem aj ked x dni je pekných a potom jeden blbý.

Len dufam, že to že som jej neopindal že po x mesiacoch mu niečo komentovala, nedopustí to, že teraz akože nič, potom napíse mu niečo 2krat, 3 krat atd.... akože nič

Všetci mi hovoria, že je x krat lepšia ako bývala, aj rodina aj kamoši ale tak toto ma trápi. Ten debilko hnusný vypočítavý.

vááááááááá urve ma

muhuhe

FERO.M ako ja sa vidim v tvojom príbehu , bál som sa , aj som jej veril ale neveril som ludom v okolí, že do nej niekdo bude hučať a popletie jej hlavu, atď atď, neskryvala mi nič vsetku ju mrzelo , atď skús jej navrhnúť že či by ste napríklad pol roka alebo stvrt roka nemohli zit uplne bez neho ze by bolo menej hadok , skriepenia atď že ak jej na tebe zaleží nech skúsí trosku sa ho zrieknuť... ignorovať ho ...
No a ja som dopadol podvedený tak že sme spolu chodili , ona sa so mnou rozisla , hned sa bozkvala s inym co ju poplietol uz pred tym... vratila sa ku mne ze uz nikdy nebude tak sprosta a tak a teraz sa uplne opila a jeden dalsi chalan ju zneuzil a vzdy som jej hovoril ze proste toto neni kamarat ked ti vypisuje a nejde mu o priatelstvo a proste ju vyuzil a zneuzil a ona ma podviedla , aj som chcel nech mi posle teda historiu nich dvoch a fakt pisala ze si nic nepamata ze sa nenavidi ze jak mohel aj on ze ci nevi kdo zacal a on sa tam priznal ... (nebolo to vymyslene , lebo mi to poslala obratom) avšak ja už s tou babou nejsom, lebo ma podviedla a alkohol nieje ospravedlnenie , nechcem strasit :)

Fero M.

nemyslím si že je lepší, možno mám sebavedomie trocha nižšie, ale nepasujem ho do role kráľa smetiska.
Skôr to beriem z tej reálnej strany, že ju pozná dlhšie, bozkával ju, miluje ju vraj a jednoducho ju chcel a chce. A ona kamarátsky typ o neho prísť nechce, lebo to berie ináč a vie že snim nič ine nemala a mohla mať ale nechcela a nechce.

Lenže mne niekto kto chce moju priatelku odomna dostať jednoducho logicky vadí. Len keby to chápala aj z mojej strany. Aj ked už urobila ustupkov viac než dosť no.

Teraz čakaám kedy zavola z práce, zadrbem jej, že či mu musela komentovať status a ona sa naserie a potom ukončí hovor o 20 sekund a nasrany sam na seba a z toho, že som sa nevyhádal kôli tomu, pojdem spať a prehazdovať sa celu noc.

Ona príde rano nasrana, z mojej demencie a celý den o ničom.. Už mi zvoni mobil