Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

Fero M.

správy jej neblikaju, mobil nezvoni, x krat jej písal a ona neodpísala, lebo som videl, že jej písal a ona neodpísala nič a aj mi to povedala. Tak neviem na čo mu odpísala pred týždnom.
Ja viem že šialejem a ju to nasiera, ale ked nebudem vytyčovať hranice, tak sa bojim, že si s nim bude písať akože mi to nevadí a som v pohode a to bude ešte horšie potom. A zakázať jej to zase nemôžem.
Ona vie aký som a aký je on. a aj ja viem aký je on, minimálne vyšporotvaný a prachatý ale tak ona ma hodnoty inde troška. Inak by snim už bola a neriešila čo rieši.

Lenže ma serie to, že vie že mi to vadí a aj tak mu tam niečo napíse, čo ani nemusela. potom mam pocit, že aj tka s nim komunikuje aj ked o 99% menej ako kedysi, ale aj tak .... mna to proste provokuje

Maoam

Fero ale toto neovplyvnis. Ona je dospela svojpravna osoba a ty nemozes prebrat zodpovednost za to, co ona robi. Mozno je prilis doverciva,ale s tym fakt ty nic neurobis :-//. Chapem, ze je to pre teba totalne blbe, lebo ti na nej az prilis zalezi a snazis sa zabranit 'nestastiu'. Ale proste za inych ludi nezodpovedas a neviaz sa tak na to, nie je to dobre tak sa viazat na ludi. Vztahy su take, ze dnes su a zajtra uz byt nemusia a vobec to nemusi byt tvoja vina. Je to o dvoch ludoch a ked ten druhy robi blbosti, je to jeho zodpovednost, nie tvoja.

:-/ vztahy su risk

Maoam

Fero, viem, nevies uz, comu mas verit, jedno je usudok, druhe emocie, ktore v tejto situacii ale vyrazne prevladaju, takze nemas odstup a nevies to spravne vyhodnotit.

Preto je potrebne, aby si sa 'donutil' k tomu, prestat s tym. Vedome. Skus mysel zamestnat niecim inym, konstruktivnym.
Len ked budes mat odstup, budes to vidiet spravne a aj citit take, ake to naozaj je. Ty sa prepadavas to takeho maleho sialenstva, ked stale tocis tie veci v hlave...nabera to na obratkach a sibe ti potom z toho.

Chapes, co myslim? Mozno mas aj fakt pravdu a v hre je viac, ale to mozes zistit iba tak, ze si das od celej tej veci odstup.

Fero M.

Bojim sa že si zase nájde zdarvotný dôvod, bude žobrať o pomoc a a ona mu pomôže. On začne plakať, ako jej chýba, že mohla byť sním a hovadiny ako robil a ona celá pomotaná a ľutujúca mu nejak neodolá alebo čo ja viem.
Už vie aj kde bývame, nakoľko tu už bol raz.... zabije ma to tam...

Fero M.

ja sa konfrontujem, aj si poviem, ved aj ty si píšeš aj ty napíšeš kamoške, odpíšeš, len prehárm vtedy, ked viem, že si nepíšem s nikým kto ma miluje a chce ma a s kým som sa bozkával. Ziarlila by tak isto keby to bolo opačne, lebo aj ona je žiarlivá, si robí srandu ale viem že si len tak nááááhodou nepozrie ked si mi tam bliká správa, že vyzvedá kto píše... ale mne to nevadí taký som proste a musím chápať aj to že ona je taká...

Len čakaám kedy zavolá a hned začnem vyzvedať, prečo mu tam dáva komenty, ked vie že nechcem aby si s nim písala, aj ked ten koment, bol všebecný a bol písaný v kontexte aby na neho nemal čo odpísať, resp,. nieje čo odpísať, ale to mi dáva priestor na to, že vraj ho ignoruje a neodpisuje a nedvíha, ale tak prečo mu potom kurnik komentuje jeho posr****e komenty omg

Maoam

Fero, horsia verzia je ta tej vecnej kontroly a scen. To fakt aj uplne super a vernu babu vie dohnat k cinom, ktore by inak neurobila, lebo partner sa stava despotickym, tak skor skonci v naruci ineho..
Skus to druhe a maj to jednym okom v merku, tak aby si ona nevsimla.

Ja viem, ze je to tazke, zvlast po skusenosti, ktoru v minulosti mas.

Ja som nieco podobne zazila s ex, kde sa potvrdilo, ze slo o viac, ako kamaratku.
Lenze ja som to vlastne od zaciatku spravne citila, ibaze som potlacala, nechcela vidiet..

Neviem, aku dobru mas intuiciu. Ale ak velmi dobru, tak budes to citit, keby daco.

Fero M.

ved to, len ako? Ten strach tam je a bude asi stále. Nemôžem od nej chcieť chorobnú oddanosť, ako viem spraviť ja. Lenže chápem, že ludia potrebuju aj svoje tajomno, intimitu a svoj život a sukromie.
Lenže ja to neviem pochopiť niekedy, lebo taký nie som. Ja jej dám heslo, aj mobil aj všetko nech si to číta, čo len chce.
Mám kamošky ale čo s nimi mam písať? Ja idem na FB len ked mám čas a nudím sa. Keby ho zrušili ani by som okom nemrkol.

MIlujem ju veľmi a chcem byť s nou a prežiť všetko pekné, ale asi si to len likvidujem a čím viac to budem robiť, tým viac to bude ona sama pred sebou ospravedlnovať a asi povolovať svoju uzdu.
Ale bojim sa že ked ja polavim tu svoju, tak to bude mať tiež ten istý efekt...

Maoam

ten FB robi dost skody, ako vidim...

Fero: ale tak pravda je jedine, s cim mozes jednat potom na rovinu

raz sa to aj tak budes chciet dozvediet

strach prekonas najlepsie tym, ze sam seba s tou vecou konfrontujes

kristina_k

ty kokos !!! ako keby o mne tema. Uplne chapem ako sa citis. Prezivam presne to iste momentalne so svojim priatelom.. horsie ze ja mam aj heslo od jeho facebooku a dakedy :/ si prajem ho nemat..lebo ma to tam stale taha a potom mu robim vycitky ked vidim co kde pise s kym preco ako naco zaco... a viem ze ho to psychycky vycerpava co mu robim za sceny ale prosila som ho nech si zmeni heslo..ale on nie..vraj ze si to mozem kedykolvek pozriet ze on nic neriesi..lenze mne staci ze vidim ze sa s nejakou bavi/lajkne koment nedajboze fotku ... a mam taku depresivnu naladu nasledujuce dva dni ze si mam chut ublizit. to je choreeeeeee :/ aj si to uvedomujem ale co uz s tym. Nejak to musime zacat regulovat :))

Fero M.

V tom prvom si to asi vystihla, ale verím tomu že jej aj záleží na nom aj ked nie tak ako ...
Ona bola dlho sama a mohla s ním byť kľudne kedykoľvek a nebola. Povedala mi veľa jeho negatív a hlavne to čo jej najviac vadí a prečo by sním byť nemohla.
Lenže to čo píšeš dalej, že čas ukaže či niečo rieši, je presne to čo ma likviduje vnútorne, ten strach, že na niečo prídem čo nechcem...