Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

nefinka

ach boze, je to jej kamos, bola by sprosta keby sa vysrala na kamosa pre takehoto ziarlivca, toto neni normalne fero, co ty robis, o tom ma nikto nepresvedci.

Maoam

Fero, ty to prehanas a potom robis naprieky ako v skolke, to vies aj sam.
Takto to nikdy nevyriesite.
Ja ju nepoznamm, sem tiez nepisala, ktovie aka by bola jej verzia (?). Ale na vsetko su dvaja.

Fero M.

sEte som jej od nervov napisal ze ked budem doma a bude mat v sobotu nocnu tak pojdem ja na disko a ci bude taka kludna aky chce aby som bol ja a ze ci jej tiez budem tak odpovedat. Nedallo mi. Teraz sa neozve a rano mi napise ze celu noc nespala a ze je smutna a zajtra bude taky den o nicom.

Fero M.

iMnule mi povedala ze sa mi cuduje ze sa ho tak bojim. Ze z jeho strany mi hrozi to najmensie nebezpecie a ze ci som si taky isty ze by do nasho vztahu nekafral niekto horsi. Teda v tom zmysle ze sa bavime stale o nom.

Ja ho casto neriesim a niekdy prekusim temu o nom. Mne vadi kazdy kto viem ze neviem kto jw a co vlastne chce. Ale tak ona mi to povie stale. Minule jej pisal nejaky chalan a po dvoch dnoch jej pisal ci nejde s nim vraj nevinne do kina. Tak mu napisala ze je zadana a take veci si nedovoli atd..
Povedlala mi otvorene ze si oise s ludmi aj chlapcami ale ze miluje len mna a nikdy by si nic nedovolila atd.. A par peknych slov este k tomu.
Vela veci mi povie aj o tom kamosovi a keby chcela tak je ticho. Aj to ze ide dole vodou viem od nej.

Maoam

Fero, ja som to myslela milo, nie ironicky s tym Mojkom. Preto ten smajlik. Tak vies, jej reakcia po scene je normalna...
Pisem dokola, ze vy sa v tom stale tocite a bolo by fajn najst riesenie.
A to je asi len uplne seknutie kontaktu s tym, ak by ti tu radost urobila, lebo akekolvek spomenutie jeho mena ci nejakej novinky o nom ta uplne vytaca do nepricetnosti. Myslim, ze ty sa nezmenis, otazne je, ci to ona bude dlhodobo tolerovat a ci s nim ostane v kontakte.
Ked by sa ukazal na obzore niekto novy, dajme tomu jej novy kolega v praci, mal by si rovnaky problem, nie?

Fero M.

Niekdy. To je len priklad. Bezne si tak hovorime vselijako. Nic detske na tom nevidim. Som dost citlivy clovek asi to bude aj tym.. Tak ma mrzi teraz ta hadka. Uz je dima z prace nepise nevola.

Maoam

Fero, no ale jeho osud ta moze 'tesit' v tom zmysle, ze sa meni na loosera, nie? myslim v tom zmysle, ze tvoja konkurencia znacne slabne ;D

Fero M.

nO ide ku dnu. Ma priatelku, prisiel o auto za miliony aj o byt. Vsetko cierne peniaze a kto vie co je za tym. Len nechcem aby ju pokusal. Mikuje ma, pisr mi pekne spravy, rieaime buducnost a aj viac tak.. Nechcem to posrat ale nedokazem sa v takych situaciach ovkadat.
Uz som jej x krat hovoril, ze ak vidi ze ziarlim, ze ako ma so mnou tozpravat a ze co doslova potrebujem pocut.

Ak by mi povedala: Ano mojko idem na disko, vies ze nikde nechodim a nudim sa doma. So sestrou som dlho nikde nebola a ide aj jej priatel. Bude tam znamy DJ a nebudeme do rana. Pan xy tam asi nebude a aj keby tak ja za nim isto nepojdem a ak by nieco riesil tak pojdem radsej prec. Zavolam ti ked tam budem alebo napisem ze ako tam je a ci ma neotravoval.
A ani pol slova by som jej na toto nepovedal