Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

Fero M.

Ja viem co myslis. Presne taky sa snazim byt, ale nejde to. Resp.
ide ale velmi pomaly. Bojim sa ze ked povolim uzdu tak pride nieco zle. Ze to bude brat okej a bude viac ludi, viac chlapov jej pisat a kto vie... Ked si doma tak nejes. A ked pojdes do tesca tak mas chut na vela veci... Viem ze je to o dovere a mojom sebavedomi ale ide to tazko. A neda sa to tak spravit ze dozriet a tak si najst vztah. Lebo sa nezmenim za paru dni..

Maoam

mozno by si nejaky cas mohol prestat robit sceny ale aj prestat za nou vkuse doliezat, evokovat v nej pocit, ze ty mas aj tak pocit viny za vsetko a mas strach, ze ju stratis

maj ju takpovediac naoko mierne v pazi a bud aspon chvilu sebavedomy muz nezavisly od nej aspon do väcsej miery

neboj, ona si to vsimne

Fero M.

eNviem ake ma to nejaky smer. Ziarlim menej na iste veci. Neziarlim na kazdeho co jej napise atd. Takze neviem. Proste ma asi rwz naserie a este raz budem pocut jeho meno a spravim bordel doma. Alebo si slzacnem pisat so vsetkymi s ktorymi som si pisal pred nou, kde s kym a uvidime koho co prejde skor.
Neviem asi to necham tak a uvidim vyvoj, alebo jej jednoducho poviem na rovinu ze nie je schopna sa ho zbavit koli mne. A ona mi povie ze nema dovod ked s nim nema nic a mikuje a chce byt so mnou. Ja ju aj chapem a niekedy nechaoem. Ak by doladila ona aj ja paru detailov tak by bol klud.

Fero M.

Ano manu a ja o tom viem a nevadi mi to.

Ano maoam ja viem. Ale kby zareagovala ako som pisal tak neriesim to teraz tu

Fero M.

aJ uz vidim twba nefinka ako pustas svojho priatela vonku alebo nechat pisat s clovekom s ktorym sa bozkaval a ona by ho chcela. Uz toto vidim a keby to aj tak bolo tak si myslim ze normalne to nie je. Jedna vec je ziarlivost a druha prehnana dovera.

nefinka

plus predpokladam, ze oni maju ako dvaja kamosi isto este dakych spolocnych znamych, takze nemusi sa s nim neviem ako kontaktovat a pri tom o nom vediet dost

Maoam

Fero, ale ona ide na disku so sestrou, jej priatelom, takze budu tam traja, ona tam nejde sama na lov toho kamosa....

Fero M.

Ona mi povie ked jej napise a mas pravdu ze vie. Ale uz som jej nechcel vraviet ze odkial a od koho ale nie od neho. Zaujimavw no. Na nalade mi to nepridalo ale tesi ma vysledok.
Ver tomu ze nic neprikrasluje.. Som ziarlivy a asi jej neverim na 100%. Ale to je mojimi skusenostami a aj nejakym dianim ako citas.