Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

Fero M.

Ja viem ze ju budu vkuse volat do kina na kavu a tak.
Ja sa snazim nedavat jej dovody na ziarlenie.
Pisem si s dvoma kamoskami a aj na tie ziarli a med jej to prehodim na jej postoj a moje ziarlenie tak len posranduje a smeje sa ze mne pisat nemozu.
Ja nepotrebujem ani azet ani FB. Nepotrebujem plytke komunikacie s dievcatami na ktorych moj zivot nestoji a nezaklada sa. Kkmuniujem len so skutocnymi priatelmi.
Viem ze nemkzem chciet aby vola ako ja a ze ona je koketnejsia a otvorenejsia povaha. Ale ked vidim ako jej pise nejaky tuoy idiot a huci jej hovadiny tak ma to ide nasrat. Naco si pisat s takymi ludmi???? Njekedz sa zilo na kolibe v strede pola a dobre bolo. Nikomu nechybalo ziadne apolocenstvo. Jedine tak zabava v sobotu.
Nechcem o nu prist a viem aky som a snazim sa a uberam pomaly. Len sa bojim ze ked zacnem uberat z veci ktore mi vadia tak potom sa prestane ako tak obmedzovat a ja nebudem na nic pozerat len ako si zapne pri mne pc a tam desaf sprav od dementov...

nefinka

peknu babu vzdy niekto vola na kavy, obedy, kino, chlapi sa o ne zaujimaju a snazia sa ich zbalit..to je fakt a nezmenis to. takto sa zblaznis

Fero M.

A to mam mat v riti teraz vsetko? Ma mi byt akoze jedno ze tam bude on a bude do nej hucat? Ma mi byt jedni ze ju budu volat do kina a na kavu ako teraz na facebooku. Ma mi byt jedno ci ide a ci nejde na disko?
Mam sa brat ze som chory lebo sa bojim ze o nu pridem?

Ja nehcem vediet o mazdom jej kroku aniju vkuse kontrolavat.
Ale je normalne ak ona ziarli? Aj ona je chora? Ak sa ma oyta ci su tu na sluzobke zeny a kto mi pise a co??

nefinka

maoam, jemu neporadis, ma to v sebe, pokial nepochopi ze hlavny problem je v nom, tak je len otazkou casu kedy im to krachne

nefinka

a maoam, tlieskam, po sieste som zabudla napisat, nech by bol s akoukolvek peknou babou, bolo by to furt o tomto istom, lebo hlavny problem v tomto celom je fero a jeho potreba vediet snad o kazdom frajerkinom kroku, kazdom pismene napisanom na nete, ci cez sms...
fero, takto normalny vztah nefunguje!!!!!
cim skor to pochopis, tym lepsie pre teba

nefinka

ak su ti dvaja ozaj dobri kamosi, tak tym, ze sa bude akoze tvarit ze ju ma v pazi sa stanu dve veci:
po prve, ona bude dobre vediet, ze to robi naschval, co je podla mna totalne trapne
po druhe, ked to bude mat dookola taky isty priebeh ako doteraz a das jej na vyber, zalezi od jej povahy aka je, ale kebyze mne da frajer take ultimatum, ze mam odprasit dobreho kamosa, tak poslem frajera do prdele
po tretie, riesis tu, ze sa s nim bozkavala ked bola tusim ozrata, si pisal a vtedy ste spolu este neboli, takze...???
po stvrte, na co si s nou, ked jej neveris?
po piate, rob so sebou nieco, lebo ta necha

Maoam

Fero, lenze zrely vztah nie je o ovladani toho druheho alebo o mani toho druheho na voditku a podla potreby povolovat a pritahovat.
Ty potrebujes ovladat a mat kontrolu, lebo neveris. Neveris ani sam sebe. Mas slabu sebadoveru a vies to sam...
To sa ti bude diat s kazdou babou, ktoru budes mat rad, ktora bude atraktivna, dovtedy, kym sa nezmenis ty sam do tej miery, ze pochopis, ze nemas moc ovladat druheho cloveka v tak dobrovolnej veci ako je vztah...
Ty mas za ulohu mat v rukach svoj vlastny zivot. To je vsetko.
Tam si rob poriadky.
Co sa inych ludi tyka a zvlast vo vztahoch, to je velmi vratke, riskantne, dnes tak, zajtra onak.
Nikdy nevies, co pride a ako sa ten druhy zachova.
Ja viem, ze ty si chces zalozit rodinu, mat asi aj deti, mat harmonicku milujucu rodinku, atd.
A podla mojich skusenosti je to tak, ze ak je clovek cool, sebavedomy, nezavisly, tak za nim partner/-ka dost bezi...
Ked vytvaras natlak, prenasledujes, kontrolujes, vycitas, dosiahnes to, ze od teba odide.
Preto rob opak ale musis si to urovnat v sebe vsetko. Je to o tebe.