Ahoj Fero. Všimam si tvoje prispevky dosť často a poviem ti, takeho chlapa ako si ty by mne trebalo. To ako si pisal o tom, že tvoj život sa nezaklada na komunikacii s inymi ženami a pod. tie názory, no také mám skrátka aj ja s tým rozdielom, že som žena a myslim to na chlapov.
To čo písala maom je rada nad zlato:"mozno by si nejaky cas mohol prestat robit sceny ale aj prestat za nou vkuse doliezat, evokovat v nej pocit, ze ty mas aj tak pocit viny za vsetko a mas strach, ze ju stratis
maj ju takpovediac naoko mierne v pazi a bud aspon chvilu sebavedomy muz nezavisly od nej aspon do väcsej miery
neboj, ona si to vsimne"
Ja som bola hrozne žiarlivá na frajera ale po čase som si uvedomila, že to vlastne nikam nevedie. A teraz keď mu nedávam pocítiť a nedávam ani najavo, že žiarlim, tak pre zmenu strááášne jemne žiarli on. Ale ja mam rada keď na mňa žiarli, zo sexualnych dôvodov:) Inak on dobre vie čo robí, lebo vie že keby žiarlil ja by som by som bola spokojnejšia. A to mi veru nechce dokázať. Občas mám pocit, že vzťahy vážne u dospelých sú ako hra. Raz vyhrávaš, raz prehrávaš, harmónia, dôvera a ľahkosť a len obyčajná láska ktorá ťa má robiť šťastným skrátka neexistuje. Vždy je tu nejaký večný boj o partnera a vždy sa len treba starať a stresovať, akoby nestačilo len ľúbiť.
Neviem ake maš problemy s frajerkou, ale je dosť detinské z jej strany, keď jej priamo povieš čo a kto ti vadí a ona to proste neodstráni. Tak cesta nevedie nikam. Buď chcete mať spokojny vzťah obaja alebo len jeden. Proste rada aku ti dal maom - je na žiarlivosť asi ta najlepšia rada na svete. Osvedčené!