Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

Fero M.

No tak sme spolu volali nakoniec a zobrali to s humorom.
Na tu disku asi nejde a ked si to tak zoberiem stretnut ho moze aj inde a zrejme to nedokazem aj tak ovplzvnit, ci by ho tam stretla alebo nie.
Ja sa snazim byt taky ale stale mam vsugerovany ten pocit ze ak budem bejat aj ja vonku a kade tade a oisat si s holkami tak sa ona bude citit ako ja lebo aj ona je ziarliva. Nechcem robit to co by sa mne nepacilo a navyse by som sa bal ze by to brala ze ked ty tak aj ja a to by bolo horsie pre mna.
Ona fakt nikde nechodi a ja som schopny este aj na tie zvysky ziarlit.
Lubim ju a nepotrebujem ine zeny ani kecat s nulimi aji nic. A o mna maju zeny zaujem ale neodpisujem, nepotvrdzujem priatelstva - nepotrebujem to. Tym nevravim ze aj ona to robi teda ze si tam dava kde koho.
Ten pocit stratit milovanu osobu je pre mna strasny a robim naopak aj veci ktore by... Ale snazim sa to blokovat v hlave a vela vrci neriesim ale stane sa raz za cas ze sa k nim vratim ak mam zly den a analyzujem ich zbytocne.
Menin sa a citim to len to nejde tak ako by som chcel. Ale ona ma aj chape aj nechape. Nastastie je taka ze sa nevie hnevat a udriet dverami na tyzdeen.

Allenkaaaaaa

Fero, ty fakt navstiv toho psychologa, aj v tvojom meste su urcite nestatni psychaci.....alebo fajn, ak to zvladnes sam, tak si vsugeruj, ze tvoja holka je slobodny clovek, smie si robit co len chce a je len na nej, ci ta podvedie, alebo nie. A ze tvoje vyplody fantazie su skutocne neopodstatnene....Zvladnes to?

Laara

Fero, baby ti tu dobre radia..chce to len trosku zmenit strategiu..neries, nedoliezaj, nekontroluj, nevyzvedaj..sprav sa pre nu trosku "vzacnejsi", snaz sa byt viac nad vecou..maj svoj zivot..svojich znamych, svoj cas, svoje konicky..neupriamuj svoju pozornost len na nu, ona si je tebou potom az prilis ista, vie ze je zmyslom tvojho zivota a zacne to zneuzivat..lebo sak Fero ma miluje a kvoli mne by sa aj roztrhal..tak preco by som neskusala jeho trpezlivost? musis trosku zmenit svoj pristup voci nej..prekvapi ju to..

nie je dobre sa takto na niekoho naviazat..sklamanie potom boli o to viac..

CokoladaHam

Ahoj Fero. Všimam si tvoje prispevky dosť často a poviem ti, takeho chlapa ako si ty by mne trebalo. To ako si pisal o tom, že tvoj život sa nezaklada na komunikacii s inymi ženami a pod. tie názory, no také mám skrátka aj ja s tým rozdielom, že som žena a myslim to na chlapov.
To čo písala maom je rada nad zlato:"mozno by si nejaky cas mohol prestat robit sceny ale aj prestat za nou vkuse doliezat, evokovat v nej pocit, ze ty mas aj tak pocit viny za vsetko a mas strach, ze ju stratis

maj ju takpovediac naoko mierne v pazi a bud aspon chvilu sebavedomy muz nezavisly od nej aspon do väcsej miery

neboj, ona si to vsimne"
Ja som bola hrozne žiarlivá na frajera ale po čase som si uvedomila, že to vlastne nikam nevedie. A teraz keď mu nedávam pocítiť a nedávam ani najavo, že žiarlim, tak pre zmenu strááášne jemne žiarli on. Ale ja mam rada keď na mňa žiarli, zo sexualnych dôvodov:) Inak on dobre vie čo robí, lebo vie že keby žiarlil ja by som by som bola spokojnejšia. A to mi veru nechce dokázať. Občas mám pocit, že vzťahy vážne u dospelých sú ako hra. Raz vyhrávaš, raz prehrávaš, harmónia, dôvera a ľahkosť a len obyčajná láska ktorá ťa má robiť šťastným skrátka neexistuje. Vždy je tu nejaký večný boj o partnera a vždy sa len treba starať a stresovať, akoby nestačilo len ľúbiť.
Neviem ake maš problemy s frajerkou, ale je dosť detinské z jej strany, keď jej priamo povieš čo a kto ti vadí a ona to proste neodstráni. Tak cesta nevedie nikam. Buď chcete mať spokojny vzťah obaja alebo len jeden. Proste rada aku ti dal maom - je na žiarlivosť asi ta najlepšia rada na svete. Osvedčené!

venuša

Ty máš asi veľa voľného času ak stále premyšľaš nad tým, či ťa nepodvádza, snaž sa niečim zamestnať, nájsť si nejaký koníček, až príliš sa zaoberáš tým čo momentálne robí. Musíš svoje myšlienky zamestnať, inak sa z toho časom zblázniš.