Keď človek nemusí celý život trpieť, kvôli jednej chybe, prečo by mal?
zaujimave, cize podla toho, mozem si teraz sadnut do auta a jazdit 200kmh cez centrum obce?
ved je to zabava (aj sex je zabava)..
ale ako pre koho..
povedzme ze to nezvladnem (kto by uz len :D) a vrazim do zastavky MHD kde zmasakrujem napriklad 35 deti..
Ale ja prezijem bez skrabanca.. Nechala by si ma len tak odkracat, lebo nemusim trpiet, kedze sa mi nic nestalo? Alebo by s ma zavrela na 1 rok? 100 rokov? Ved to bola len 1 chyba.. i ked 35 deti.. tak si tam dopln 1 dieta.. meni to nieco na situacii?
PS: maximalne chapem ten priklad, a ano suhlasim, dievca ma problem.. ale stale narazam na fakt, ze preco sexuje ked to nevie :) alebo ked na to nema.. ono aj ja v meste nejazdim 200kmh, vies preco? lebo by som nemal na pokutu.. alebo mozno aj preto, ze nechcem niekoho zavrazdit (to uz nie je ani zabitie)..
a tak isto by ludia nemali sexovat, ak na to nemaju (peniaze) a nie len preto, ale aj preto, lebo by mohli inemu ublizit (a to nepocitam pohlavne choroby :D )
i ked to znie ako pritiahnute za vlasy..
a argument typu "ale aj sex patri do zivota"
- ano, patri, isteze.. ale primarna vec sexu je rozmnozovanie, zvysok je potesenie..
cize stale si myslim, ze ti ludia su tak trochu blbi, ak robia nieco co nezvladnu, resp nevedia, resp splodia dieta skor ako je to vhodne..
ono nikto im nedrzi zbran pri hlave ze "naaa, sexuj" alebo mozno im niekto da extazu do drinku ja neviem.
ale stve ma to, ze musim zit vo svete, kde je tolko lahostajnosti a krivenia faktov vo svoj prospech (ze bez sexu sa to neda, aj ked je bilogicky primarne na rozmnozovanie, alebo ste chybali v skole prave ked to ucili ? )..
opakujem - nehovorim ze zakazme sex atd.. :D ale tak, nech sa to aspon naucia..
mne je prakticky jedno, ked spravi niekto chybu a poskodi LEN sebe.. to je OK.. ale ak niekto spravi chybu a poskodi inemu (plodu), tak je to uz na zamyslenie..