Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
p.porucha je hroza.moja kamaratka ju ma.a nie sa z toho dostat.
via krasne si to napisala
zaja ano prezila som depresiu-prvu velku pred piatimi rokmi a teraz sa mi to vratilo znova,po dlhodobom strese, a tomu sa mi este pridala aj panicka porucha ak si o tom uz nieco pocula.ten citat je z jednej knizky o depresiach.
via,ty si prezila depresiu?to je vlastna skusenost?
nic?
tak teda ja aspon toto:
Tolerance není lhostejnost, ale moudrá víra, že i ten druhý může mít svou pravdu.
clovek ktory presiel tmavym udolim depresie sa s nej vraca ako iny clovek.ini ludia ho mozno vidia ako cudzinca.takyto clovek sa totiz stava citlivejsim a sucitnejsim..lepsim
pete,tak ma pooprav,ako je to naozaj?toto je totiz fakt,ktory som sa docitala.neboj,nie v brave.zaujima ma skutocnost.takze?
a detská romantika je pravda
Zaja, ty sa čuduj. Podľa mňa v tom zas až tak jasno nemáš.
Zaja, zaja, ty sa veľmi, preveľmi mýliš. By si sa čudovala ako je to často všetko naopak ako si myslíš.