Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
čo robíte teraz? užívate si všetci nedeľu?
napríklad raz som mala vonavku a prišla kamaratka a jej sa páčila.V prvom momente ma napadlo že jej ju dám.No a potom taká lakomost,ale aj mne sa páči a takto som bojovala.No nakoniec som si povedala,a dam jej tu vonavku ved ja si kúpim druhú,nemôžem byt taká ved ona je viac hodná ako jedna hlupa vonavka.No a asi o týžden prisla sesternica a povedala mi,že mi pre potešeni kupila takúto vonavku,nech mám radost.Tak toto som si vysvetlila ako nejakú božie vysvetlenie a z toho pramení aj moje poznania kto dáva aj dostáva.
ja skôr verím na božie veci
A co máš s duchmi Tomáš?
inak sa mám dobre a Tomasi to zhorsenie akoby môže byt po tých nočných,predsa je to neprirodzené pre nás organizmus a je to vyčerpávajúce,všetky trojsmenné prevádzky je to neprirodzené a hlavne človek potrebuje pravidelnost.Takže to ber tak,že to bolo viac stresujúce a preto to zhoršenie,ale myslím že to sa opat spraví.Lieky pekne papkaj a bude aj lepšie.
neverím
Ja sa v liekoch veľmi nevyznám, ale hlavné je, ak ti to trocha pomáha. Veď o to ide. Najlepšie je ísť s týmto za doktorom. Veď aj ja som šiel, keď som sa zle cítil. Každý, kto má aspoň trochu rozumu ide, ak sa chce cítiť lepšie.