Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

tomas81

damaxy-sak duchovia,to je spojene s bohom.sak ked clovek zomrie ide do neba a raz za cas ho boh pusti dole na zem aby mohol ist pozriet svojich blizkych.

damaxy

napríklad raz som mala vonavku a prišla kamaratka a jej sa páčila.V prvom momente ma napadlo že jej ju dám.No a potom taká lakomost,ale aj mne sa páči a takto som bojovala.No nakoniec som si povedala,a dam jej tu vonavku ved ja si kúpim druhú,nemôžem byt taká ved ona je viac hodná ako jedna hlupa vonavka.No a asi o týžden prisla sesternica a povedala mi,že mi pre potešeni kupila takúto vonavku,nech mám radost.Tak toto som si vysvetlila ako nejakú božie vysvetlenie a z toho pramení aj moje poznania kto dáva aj dostáva.

tomas81

damaxy-ja ti vravim ze duchovia existuju.asi pred rokom my mama vravela jeden pribeh.bral som to s nadhladom,ale pred troma dnamy my jedna kolegina povedala to iste co mama pred rokom.Na vlas to iste sa jej stalo,ta ja teraz neviem,ale ja asi verim

damaxy

inak sa mám dobre a Tomasi to zhorsenie akoby môže byt po tých nočných,predsa je to neprirodzené pre nás organizmus a je to vyčerpávajúce,všetky trojsmenné prevádzky je to neprirodzené a hlavne človek potrebuje pravidelnost.Takže to ber tak,že to bolo viac stresujúce a preto to zhoršenie,ale myslím že to sa opat spraví.Lieky pekne papkaj a bude aj lepšie.

tomas81

damaxy-zdravim ta.ako sa mas? som tu dlhsie nebol,lebo som mal cely tyzden nocne smeny a cez den som spal.citim sa lepsie,akurat rano my bolo nejak cudne,som citil akoby depresivne stavy.
Pocuj damaxy sa ta chcem opytat na jednu vec.Ci veris v duchou

pete

Ja sa v liekoch veľmi nevyznám, ale hlavné je, ak ti to trocha pomáha. Veď o to ide. Najlepšie je ísť s týmto za doktorom. Veď aj ja som šiel, keď som sa zle cítil. Každý, kto má aspoň trochu rozumu ide, ak sa chce cítiť lepšie.