Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
mam sa cudovat,alebo sa cudujes ty,ako v tom mam jasno??
damaxy,dobreee.
kto nikto netrpel nevie ako utešit
tak este nieco o tej romantike.
zenska romantika je romanticka,
muzska romantika je eroticka.
nemylim sa,ze nie?!
platí
No povedz mi aká je mužská romantika? Veľmi by ma to zaujímalo. Som zvedavý. By si sa čudovala, veľmi sa čudovala...
dobre,napisem,ale nie ze teraz tu bude hlboke ticho a ty sa budes potulovat niekde na tej stranke.celu tu ju mam obkukanu,tak tu posielaj ine vyroky a citaty,nie z nej.aby som si mohla kopirovat do mojej zbierky nove,najlepsie slovenske.plati?
áno zaja, myslím na romantiku pred zaspávaním. Ja som taký romantik asi. To už mi zostane. Tak píšem sem, keď mám čas, vieš? A určite sem ešte toho popíšem
a to viem,aka je muzska romantika.ani sa nepytam.
Jasné, že chcem
ja tiez najdem,co chcem.poradim ti jednu stranku,chces?