Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

zaja, depky mám možno teraz, ale mal som také hrôzy, ani neviem ako to pomenovať. brrr už nikdy viac. Je mi zle aj na to pomyslieť. Pôjdem spať, mne sa chce teraz, lebo ako je týždeň dlhý poriadne nespím a potom ma to zloží na jeden deň

zaja

tie pocity pri depkach su hrozy.tie tvoje pocity pri depkach by si nenazval hrozamy?ja ano.iba ma nicili.tak radsej narkozu ako depky.a ty nebudes rychlo spat,vyspaty pete,ze?bo ja uz len tak na pol mozgu tu pisem.co ides robit?

pete

zaja, z čoho máš depky ty? tie hrôzy, to myslíš, ešte niečo horšie ako depky? hrôzy môžu byť také stavy, keď si praješ radšej smrť ako žiť a tak veľmi trpieť?

zaja

je tam prevela citatov a vtipov a motivacii.take dobre proti depkam.ale pravdive ako si napisal kedysi,az to niekedy pichne a zamrzi..co robime presne naopak-ble!sa tak citim niekedy,ked to citam.

zaja

xixixi pete,ty si zlaty!!!!a ako!!!!mily chlapec,som rada,ze ta znam.tak este raz a gramaticky spravnejsie:
..tak ja som musela uvoľniť pľac na chvíľu,ale som tu...
este ze,depky.tie hrozy uz nechcem zazit,ale zazivam,samozrejme.
xixi.ved preto som tu kukla,ako riesit.

zaja

a toto je snad dobre pre anitu,vsak damaxy:
Jsou lidé, co neustále rozjímají nad minulostí. A používají slova jako kdyby apod.
Rozjímejte nad budoucností, můžete ji totiž ovlivnit, což se o minulosti říct nedá.
Minulost je prostě minulost. Znáte snad lepší význam toho slova?
A budoucnost… (miluju to kouzlo tří teček).

zaja

pete,napis,ako si spokojny -s tou strankou myslim,samozrejme,nie so mnou.mna babu rypaciu moc v laske nemas,ale ja vsetko myslim ok,jasne?