Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

Každý slyší, co říkáš.
Přátelé naslouchaji tomu, co říkáš.
Nejlepší přátelé naslouchají tomu, co neříkáš.
a to nech ta nemrzi,co som napisala o tvojich nie naj naladkach.tu patria,ja iba,ze aby tebe nebolo zle,ked vsetci budu spat a ty nie a cierne myslienky sa dostavia.vlastne-ty myslis na romantiku pred spanim.cim dlhsie zaspavanie,tym viac romantiky,nie?

pete

Láska môže prekvitať len dovtedy, kým je voľná a spontánna; ľahko ju môže zabiť myšlienka na povinnosť. Vedomie,
že je našou povinnosťou milovať niekoho, je najistejším spôsobom ako ho znenávidieť.

zaja

tomas.tak ti radim,s duchmi radsej nezacinat.ja verim,ze existuju ale ziadny kontakt,inak clovek bude mat zbytocne problemy.pete,tak potom co budes v noci robit,ked sa vyspis podvecer?to nie je dobre,potom nas bude mrziet,ked precitame tvoje nocne frustrujuce a sklucujuce myslienky.