Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
tak ja som musela uvolnit plac na chvilu ale som tu.no dobre,vyjadril si sa pete k niecomu inemu,nie k mojmu nazoru.posielam ti tu stranku,ale z hlavy,tak dufam napisem presne:www.skvelyden.cz
via,damaxy,kamaratka to ma uz dlhsi cas,spanikari v obchodakoch,na odpadnutie jej je,krce,musi prec alebo aspon sadnut a dychat.
damaxy, ako sa dá pochopiť z čoho to vzniká? Ako sa dá nájsť koreň problému? A potom to riešiť? Nie je asi niekedy ľahké nájsť koreň problému, že?
Ahoj via, my sa ešte nepoznáme, že? Kto si? Napíšeš niečo o sebe?
ono to bolo všetko aj predtým no asi sme si vedeli poradit,najhorsie je ked sa problémy neriešia len posúvajú a potom to príde.Takže dôležité je len pochopit z čoho to vzniká a ostatné je potom hracka
damaxy to ma tesi ze u teba vsetko ok,ja sa mam tiez uz ovela lepsie,paniky prestali ale depka ma pride este sem tam navstivit,ked sa meni pocasie alebo som sama.chvala antidepresivam,dufam a verim ze za par mesiacov ich uz nebudem potrebovat.
dakujem sa mam len dobre lepsie najlepsie a inak ani nechcem tak preto všetko robím a PP a ani depresia ku mne nemôžu.Niekedy sa stane že mám aj zlú náladu ale ako niekto múdry povedal aj toto prejde a cas nám všetko da do poriadku
zaja, tuším si tú stránku ešte nedala, neboj nubude z nej sem nikto nič vkladať
zaja ako dlho na to trpi na PP?damaxy ahoj,zial mie su to moje vlastne slova ale uplne vystihuju skutocnost.ty sa ako mas?
Zaja, musím ťa poopraviť. Romantika sa nedá porovnáť na rovine pohlaví. V každom pohlaví sú aj takí aj takí ľudia. Romantika je proste romantika a nie je podľa mňa rozdiel v jej vnímaní, ale v tom, že niektorí ľudia sú viac romantickí a iní menej alebo vôbec.
zaja ty nemas s ničim takym osobnú skusenost?