Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
damaxy dakujem,dobru noc,vsetkym
via aj to vyriešiš,ked s tým budeš pracovat.Ani kysnuté cesto neurobíš na prvý krát ako stará mama.takže sa neboj,a všetko zlé odoženieš.lebo je to stále okolo nás,ale naš postoj k nemu sa zmení a to je tá výhra
takze idem aj spat Pete dobre povedal a prajem vám pokojnú noc všetkým .Nech zajtra privítate den s radostou.
pete napriklad mam strach ze mi v uzkosti "cvakne" a uz nikdy nebudem normalna,alebo ze sa v nejakej stresovej uzkostnej situacii neovladnem.strach z toho ze cely svet sa toci opacne ze ludia su zli,ze mi trebars niekto ublizi,atd,uplne pocity sialenstva a strachu som mavala pri panickych atakoch.ataky prestali ale strach zostal.
Tak sa nezabudni pomodlit a príd na rady aj zajtra
Via mne to tiez velmi pomohlo,lebo som najme to pochopila že ked sa niečo nedá jednoducho sa nedá a dost ziadne reci a výčitky a typy čo by bolo,keby.Jednoducho nepodarilo sa nepodarilo.Ziadne nič iné potom nenasleduje a to ma dost oslobodilo
možno isté zlepšenie tu je. Rieš seba? To je asi to najťažšie...A veď každý problém pramení v nás, nie? Damaxy, tvoja motlitba je veľmi pekná a pravdivá. Naozaj vystihuje veľa vecí. ja už pôjdem spať.
a tá PP aspon u mna ten strach príde z jasného neba.Napr.ja si pametám doma pohoda,umývala som riad a začnem mat pocit,že nemôžem dýchat a potom to ide.A kým na to prídu lekári nevieš čo to je ,lebo aj infarkt a podobné príde ako z jasného neba.No mne pomohlo ked sa urcila diagnoza.A bolo po probléme vedela som čo robit a potom to uz neprechádzalo do takej formy
damaxy ta motlitba je super,hned som si ju opisala,ja ked ma premoze depka rozmyslam totalne negativne-napriklad,vidim pekne kvety a hned ma napadne-ved zachvilu zvädnu a umru,alebo ked vidim rozkosne deti hned si pomyslim-aj tak z nich vyrastu vagabundi atd.atd.a ked to nedokazem zastavit trpim a mam uzkosti..som stastna ze existuju tieto fora,citim az ulavu na srdci.
Pete a ked si myslíš že si to ty,tak sa rieš.Lenže ked niečo riešime vidiet aj výsledky nehovor,že nemáš žiadne.