Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
zatial sa neozval nikto,dokonca ani frajo uz dlho,moj uzasny kamosko!
A mavam aj take myslienky ako ty!Nepracujem este stale,a aj ked si niekedy pomyslim,ze uz do tej prace pojdem,tak mam taky odpor a nechut,ze az!
Viem,ze si musim len zvyknut a hlavne najst dobru pracu!
Na stranku som sa minule nemohla dostat,ale uz je to ok!
Mame tiez slniecko ale hroznu zimu!
Dnes mam ist s kamosom do fitka sa ist zaregistrovat,ale ani to sa mi moc nechce!SOm bez nalady nazlostena a unavena...aaa!"Ty kam ides?
ten posledny prispevok som dala na nespravnu temu,malo to byt na uzkost.neva.tak ja idem,ked som si tak hojne popisala.caveste.
miksi,ako ti moze chodit byvaly po schranke?tak si zmen heslo,to je predsa riesenie,nie?lahke a jednoduche.ja by som na to teda nekaslala,dobre by som mu to zatrhla zmenou hesla a ignoraciou.chudak jeden .
jeden citat pre teba,miksi:
"Myslete a jednejte tak, jako byste už měli dobrou náladu a budete ji mít!Opět vynikající zásada. Jde vlastně o program vaší mysli. Rozhodněte se pro jakoukoliv náladu, ale ta dobrá má nejvíc výhod a ještě budete oblíbení."
dnes je slniecko,tak to pojde lahsie,xixi.a ja vyrazam do terenu.pekne sa tu majajte.
miksi,pisala som do forum-pravidla,co sa mi stavalo a dnes doobeda tiez 2x.tebe nic take sa nestalo?nie a nie sa dostat na tuto stranku.predsa to nie je chyba v mojom pc,moze byt iba v sieti a potom to musi zazivat viac ludi.lenze nikde ziadna staznost.
ja nemam take pocity,aj ked je mi nanic niekedy zo vsetkeho.jednoducho nechut vnimat realitu,ale to ak vidim,postihuje takmer kazdeho.ako ty dnes?robis uz?
ja dobre a ty?ten kamo sa neozval este?tu som nic nevidela.
ahoj zaja!Teraz som docitala,co vsetko vcera popisali!Damaxyna modlitba je nadherna...Zistila som,ze mam taky isty problem ako via...Uplne tie iste pocity...Tak uz len konecne s tym skoncovat:))
Ako sa mas?
miksi ahoj aj vsetci.ja som to vcera vzdala a odpadla do postele.ale dobre ste popisali.
Ahoj kamoskovia!Ako mate???