Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

babenka

damaxy,halooo.do coho sa da pete zaradit?ja neznasam manipulaciu,ale myslim ze v kazdom vztahu ludia sebou vzajomne manipuluju do urcitej miery a nechaju sa manipulovat.objasni mi to viac.diky.

damaxy

manipulovat nechat sa proti svojej vôli viest ,či už od partnera,rodiny,a potom je to niečo čo nechceš ale nevies sa bránit a to ta potom ubíja.

babenka

damaxy,prosim ta,objasni tu manipulaciu,ako ju myslis.velmi ma to zaujima.v akej suvislosti o nej pises?neprecitala som tu s cim ju spajas.alebo som ich nepochopila?

damaxy

anitka mozno aj Pete sa do toho dá zaradit a mnoho iných ludí,lebo to co niekto niekedy nazýva slušné správanie môže byt aj manipulácia s ludmi.A to treba tiez spoznat a vediet povedat nie a bránit seba.Vtedy je dobre naučit sa odosobnit a ja budem bránit moje ja.Manipulácia potláča osobnost.

pete

Anita, podľa mňa si len nestretla toho pravého. A povedz si tak, že nie v tebe je chyba, ale v nich, keď nie sú schopní vidieť tvoje klady. A tých málo nemáš sa mi tak zdá.

pete

Aha, zabudol by som, ešte by mi mala byť oddaná a milujúca prirodzene. Asi chcem veľa :)))) Až sa na tom musím sám smiať. Realita je iná. Toto je len sen :)

pete

Tak mala by mať príjemné vystupovanie, milá, dobré srdce mať musí tiež. Netoleroval by som vulgárnosť-to u žien neznášam, neveru, voľný život. štýl a pod. a neznášanlivosť, nenávisť.
Také veci ako vedieť prať, či variť...to mi je srdečne jedno. O to mi nejde vôbec. Je dobré, keď žena také veci vie, ale u mňa je to na posled. miestach.
Samozrejme by mohla byť aj trošičku pekná.

anita

To ja neviem. To musia povedať muži. Ale ešte nik nepovedal nič. Takže sa ani poučiť a opraviť, zmeniť nemôžem!

anita

Všetky chyby si nevšimaj, prosím ťa. Ja keď sa niekedy čítam, tak hrôza. Ale už sa to opaviť nedá, hoci zakaždým siaham po červenom pere :)))