Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Asi nestretol, lebo keby som stretol, tak by som sem nepísal, že mi chýba láska a bol by som s ňou šťastný. Hmm? Ty si stretla niekoho, kto by za to stál?čo si myslím nie je až tak podstatné, ale ešte stále trošku dúfam. Keď prestanem, tak to už bude zle.
písali sme dosť. A ja väčšinou nečítam tie príspevky, keď tu nie som. Čítam len to, čo si s niekým píšem sám. Alebo keď tu som, tak to čo sa píše si čítam, ale to čo sa písalo, keď tu nie som veľmi nečítam.
pete, ty si nestretol ešte ani jednu, ktorá by stála za to? Fakt si myslíš, že všetky sú tak na nič?
pete, ale bolo vás tu veľmi veľa, ako si čítam. Rozobrali ste hodne tém. O tom zajinom postoji si nevedel? Nevravím, že je správny, to nie. Ale má niečo do seba...pre určitých ľudí.
to je večné zápolenie pohlaví a pritom sa mi zdá, že každý to vníma tak isto. Ženy ubližujú mužom a muži ženám. Smutné. Ja si mylím, že ženy sú veľké potvory a ... Vedia byť krutšie, idú si za svojím cieľom razantnejšie...bez morálky, aj svoje najväčšie chyby si dokážu obhájiť. To je vaša inteligencia asi, že? neviem ako to mám všetko napísať. Jednoducho som sklamaný, veľmi sklamaný. Ukáž mi jednu, ktorá stojí za to a budem najšťastnejší a najlepší muž na svete.
alternatíva, ahoj.
Ale ja som to neurobila naschvál. Sama som si to všimla, a keď som to preskúmala...teda ten môj postoj, aký sa tu dáva do povedomia všetkým, tak som prišla na to, že je to tak. Samo to spína v mojej hlave. Nič s tým nemám :))) je to zrejme nejaká sebeobrana alebo čo. Zapne sa, a ja sa čudujem.
zajin postoj :))
zeny su ovela schopnejsie ako muzi,inteligentnejsie a preto sa netreba dat.ty chudaci si stale nieco musia dokazovat.ako ten tvoj ex si teraz nieco dokazuje..a akym primit.sposobom
som rada,ze mam konkretneho,koho mozem takto slovne vyfackat.
ja najradsej ignorujem.v tom som majsterka.ignorujem chlapov,bo mi je z nich casto zle.cest vynimkam.
Tak tu to máš, pete. Zlaté, že? A smutné zároveň. Prečo potom chce, aby som dala ďalší príspevok? Čo ak bude o tom, že sa Diana a Boris vezmú? (nebude)
Hej alti aj o tom a máš pravdu, čo píšeš. Súhlasím s tebou, veď aj ja som otvorený, len niečo si nechám pre seba, aby som nebol možno zraniteľnejší alebo nejak v tom zmysle to myslím.
Anita, ale ja sa už tým nechcem zaoberať. Nechcem sa rýpať v minulosti, chcem ísť dopredu, ak už mám žiť. A tým, že by som sa vyžaloval takto verejne, tak by mi bolo možno ešte horšie. A mmohla by mi damaxy aj alti aj hocikto písať, čo by chceli a aj tak by tým nič nedosiahli, to ja si musím svoj boj vybojovať sám v tomto, s tým mi asi nik takýmto internet spôsobom nepomôže. Cítim sa dobre, keď sa takto rozprávame a to mi stačí. Si sa pýtala, ako som sa mal. Zas by som ti nebol napísal. No mal som sa v rámci možností ako tak dobre, len si tu nebola, mohli sme si pokecať.
Vieš, pete, keby som mala kde ísť, alebo jednoducho jej to spraviť naschvál a zbaliť sa a povedať: mávaj sa tu dobre, keď neuznávaš priestor iných...tak by som to poriešila.
Ale ja som sa jednoducho rozhodla, že chuďa 70 ročná pani, ktorá je prešťastná, keď ma má. A ešte ktomu je sama doma, tá, keby bola trochu kontrolovaná, tak by bola úžasne krásna vlastnosť...nie že by som ju nemala rada, ale nemám rada tie situácie, ktoré vytvára pri jedle a to je u nej aj 5x za deň. Vlastne, je sa tam od rána do večera vkuse. Ešte dobre, že som strávila viac času s kamarátkami ako u nej...hoci tie večeri a rána...!
Teraz možem chudnuť horko-ťažko. Najhoršie, že ja neviem chudnuť tak, že si to poviem a robim to. Neviem, ako sa chudne.