Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
neviem ako dlho.tak sa napapaj a ja sa budem pozerat na monitor cely cas a ked pribudnu tvoje pismenka tak napisem este daco.ale nech ti nezabehne.dobre papanie.
no ten nespokojny s jedlom tvojim aby ti neurobil zle ked mu nieco vyvedies.dobre,potom si zajeme tofiffe.teraz ete musim nieco ist pomoc kamosovi aby potom isiel on mne.si tak pomahame.neboj sa,moja priatelka sa nepodala na svoju matku.ale je taka zodpovednejsia ale nie taka xantipa.ani taka furia ako pete hovoril.ja by som uz bez nej nezil do buducnosti.ale oni si predstavovali pre nu ineho.
viem,ale len sladke...inac este tak riadne nevarim!
ako dlho tu budes?Musim sa napapat!Teta na mna krici
ved hovorim,ze scem takeho chlapa ako si ty!Ten moj kamos (po roku a pol)uz ho poznam 4 roky,je juhoslovan ale fantasticky clovek.idem pre jedlo.Vydrz!
miksinka,a ty vies dobre navarit?
kto aby mi neurobil zleho???
JA vecer este nemozem lebo nemam net doma!Ale uz coskoro to bude!
Bala som sa o teba,si predstav!
Tofiffe mi kupis az ked pridem na svadbu alebo na pokrstenie domceka,ok?
miksinka,chudatko ten bol akysi premlsneny.ja secko jem ako vidim na tanieri.aj duplu si vezmem.to moja nechce aby som varil,ale jej rodicia su nobl a chcu aby som jej asi ja varil abo co?jej sa to nepaci a preto chce aby sme byvali daleko od nich.a ja jednym uchom von a druhym dnu.ked scu tak navarim a ked im nebude to chutit tak nech idu do restiky.my ostaneme doma a priatelka mi navari lepsie tak nezomrem od hladu.a oni nech jedia aj striebornym priborom v hotely.aku mas pracu uz?a tvoj novy kamarat po pol roku to je co za chlapa?
hackera nepoznam ziadneho ale mozno matelko.ma jedneho brata a ten sa dost vyzna.aby ti potom nieco zleho neurobil.ja sa nevyznam do pocitacov moc lebo nemam kedy ale ked bude dostavane tak to bude lepsie.bala si sa o mna?aby som nespadol na stavbe?zlata si!by som ti kupil tofife ked mas rada.kamos ma najviac roboty doma ale vecer sa nemusi hrat na pocitaci ale tu napisat s tebou.ale ty vecer nikdy nepises,sak?
frajko,mate uz sneh?Damaxy pisala,ze ho uz vidiet na vrcholkoch tatier!
Som rada,ze ti ten vecer dopadol ok,.ved som ti to vravela:)
Si sikulka.Moj nemusel vediet varit,ale kedze bol hrozne vyberavy a stale s niecim nespokojny,tak si musel robit niekedy sam...Ja som sa snazila ale on nevedel nikdy nic ocenit!On ani pri vlastnej matke nebol spokojny!
ako ste tie schody pocitali,ked vam to nevyslo?