Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

Ja sa vyjadrujem hocijako, hlavne že niečo napíšem. Vieš, keby to stálo aspoň za to. Keby som si veci ujasnila a poučila sa z nich. Ja ich ale opakujem stále dokola. Význam nula bodov. Uplatniť potom nemôžem nič, pretože nesúhlasím s ničím, čo sa nehodí do mojej filozofie vytvorenej po týchto nevydarených vzťahoch. Také vážnejšie boli iba 3.Aj tak som sa po každom spamätúvala roky.
Muži zrejme chcú to, čo nemám :))

pete

Anitka, vlastne neviem. Je to zložité, nechcem sem písať niečo, čo by som zle vyjadril. Ale ani tí tvoji potom nestáli za to, nikto, kto ťa nechápe nestojí za to. Ja nerozumiem dobre tomu, prečo nemáš ty stáť za to. Veď si citlivá, rozumná, inteligentná, obetavá... čo viac môže muž chcieť?

anita

To boli kamaráti a vzťahy na začiatku. Všetko možnosti, ktoré mohli viesť k niečomu. Nemysli si, že som bola taká z ruky do ruky. Som dosť konzervatívna a morálka je v mojom živote na prvých miestach.
Prečo skončili? No predsa preto, lebo som nestála za to.
...vidíš, pete, o tom píšeš ty. Teraz sa vidím medzi tými dievčatami ktoré opisuješ!
Pete, a prečo skončil tvoj vzťah alebo vzťahy? Ty si im povedal adié, lebo nestáli za to?

anita

Takže tak je to so mnou. Všetko to má oveľa hlbšie korene...všetky tie myšlienky, postoje, pohľady na seba. Viem to, viem, čo treba zmeniť, ale asi to nedokážem.
Ten príbeh celý zmením. Možno bude stáť za niečo, ale bude iný. Teraz píšem odveci-myslím ten o Diane.

anita

no, odpoveď je predsa jednoducha - keď si tu tak SAMA nažívam. Preto. Už bol inteligent, krásny playboy, obyčajný chalan..a nič. Chyba bude v tých druhých? No, keby bol jeden alebo dvaja...ale možností bolo oveľa, oveľa viac a nič! Chyba bude vo mne. Všetci sa už poženili. Mohla by som si dať inzerát: Kto sa chce rýchlo oženiť, nech si začne niečo so mnou, a zaručene hneď ďalšia po mne bude tá pravá.
Úspech 100%. Overené!
Už len ten posledný čaká na svoju lásku láskovatú.

anita

..žiadna žena...prepáč za chyby.
Práve som si uvarila čajík-jablkovo škoricový a dám si doň med! Je -1 stupeň!

anita

V tom sme veľmi rozdielni.
Ty si sklamaný a myslíš si, že žiadny žena nestojí za to.
Ja som sklamaná a myslím si, že ja nestojím za to. Že ja som tá zlá, nie muži. Ale možno keď si vypestujem taký postoj ako zaja, tak budem spokojnejšia sama so sebou. Už to nebudem ja zlá ale oni!