Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksinka

pekne od neho,ze sa ozval,len skoda ze nie dlhsie..Nezostal na pokec:(
Nevadi,ze si sa neukazal,ja len som sa o teba bala:)
Ale ked si ok,tak potom fajn.Cez zimu pekne odpocinies,,,,NAberies silu a tak...Budes sa viac venovat priatelke..
Tomu ex sa idem pomstit,aj ked nerada,ale ked on si o to koledoval...Uz teraz mi je to luto!Frajo,nepoznas nahodou nejakeho hackera?

frájo

domcek musi ete schody mat do zimy.ale zle sme to pomerali podla planov.taky pocet schodov nam tam nevychadza.a komin sme robili,musim na zimu aspon vykurovat ked nebudem byvat.
vtedy dopadlo dobre s rodicmi mojej.musel som sllubit,ze nabuduce nieco ja uvarim bo oni potrebuju aby ich zat vedel aj varit.ja iba prazenicu a parky si viem zrobit.musim skusat vecer nieco podla kucharskej knihy naucit.take jedlo oficialne.aj tvoj musel vediet varit?

frájo

miksi cavesko.vidis ze som az tak neklamal.tento matelko je moj kamos.ja dobre a ty?si este na nemeckej pôde?ja som cely unaveny a uz sa tesim na zimu ze budem menej robit a viac spat.ja som ti pisal,ze som taky nezodpovedny a niekedy sa tu neukazem predlho.ta ako si ty?sa ides pomstit ex kamosovi?sa ti plete do zivota?zasran nech sa kruti okolo svojej.

frájo

miksi,je v Gbelanoch akychsi na skoleni.ten stale niekde chodi.asi preto nemoze viac popisat.ale inak je vpohodke.

frájo

matelko!ja ziram,ze konecne!
miksi,to je on!moj kamos jediny schopny matelko!ta konecne ze tu skocil a ospravedlnil sa,bo ste ma akosi zvozili ze mam nezodpovedneho kamosa.miksi,to je ten co som myslel,ze bude rumburak ale je matelko.
miksi,ako ty?ja mam hruzu roboty,uz je tu zima poriadna a neviem ako s domom bude dalej,asi potrva do jary.aj so mnou sa obchadzas,nie iba s pete.si tu ete?
matelko a ty si tu?
co som cital,ze ti tvoj ex robi prieky?

matelko

Ahoj frajo.
Tak som tu.Konecne som nasiel odvahu a cas[aj tak som v robote] a ukazal som sa. Som v Gbelanoch na skoleni. Robia sa tu prehliadky, tak je sranda.
Vsetkym sa ospravedlnujem, co som vam ublizil. Este raz, prepacte. Sem, tam sa tu pozriem. Mate dobre debaty.
Tak pekny den, slniecko fajne svieti. Doma sa zas nezastavim. Frajo, pozdrav doma. Caute uz musim ist.