Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

frájo

to ta chcel akoze namotivovat vratit sa spet alebo utiec este dalej?nemal mozog na spravnom mieste v tele?uz len stlacim pridaj a zavrem oci bo sa nemozem odtrhnut od teba...a letim robit.
:)

frájo

ta to si dobre spravila.nie ze by som vam babkam nadrzal,ale nepochopim ako moze taka sila v ruke dat facku zene!ved by som sa bal,ze jej hlavka odleti.a este takej ktoru scem aby so mnou bola navzdy tak to jej mam preco dat facku?nie ze by som nam muzom nenadrzal,ale niektory jedinci este neurobili krok od opice k cloveku.teraz krivdim opiciam.
nevsimaj si ho je to asi maznak co nevie o co prisiel.tak mu treba,bo by sme s matelkom a petem nemali taku kamosku najlepsiu v pocitaci.
prcham,pa pa pa.

miksinka

si strasne zlatucky,tak utekaj!Pozdravim ho,ked tu nabehne!Pravdaze scem aj matelka:)))))
Sldke buchty budu,aj palacinky,aj pudingy,torticky,babovocky...atd.
Poharik nemusim ani ja,ale tak raz za cas aeste ked nieco dobreho:)))
S tymi jugosmi mas pravdu,su to velmi falosni ludia...Ale on je nieco ine,on je hrozne zlaty...uz ho poznam 4 roky,aj som s nim pracovala a bola sranda,ze som sa pukala od smiechu:)))
Tak ti prajem krasny zvysok dnika,pozdrav priatelku aj kamosov na stavbe...

frájo

miksinka,tak to ja by som ti secko pojedol a nehadal by som sa ze zle.aj buchty sladke mam rad.ale aj matelka si zabudla napisat ze chces.on tiez secko poje.a ked je zima ani poharik si rano nechce dat na zahriatie.bol som tam a mama jeho sa mi stazovala ze si neda a pomohlo by mu proti chorobe vraj:)
ja teda idem ta,musim.uz mi prezvonil.
juhoslovania su vraj naramni ludia a prchky,daj si pozor na neho by ti daco neurobil.sa stretneme inokedy ale neviem kedy.ta sa mi majaj a ked nieco matelko napismenkuje tak mi ho pozdrav.pa miksinka.

miksinka

dakujem,uz som sa napapkala:)
Toho ex sa nebojim,uz mi viac neublizi!" facky som vydrzala a teraz zzacinam s fitkom aj ja,takze budem fackovat ja JEHO!
JA mam tiez "takych dobrych znamych"a vobec tam nie som,takze..Nebojim sa!!!
Ty si tvoju dostal z depky? tak to je krasne...Chudatko ona,ked ju vlastna family tak "tyrala"Ale poznam aj ja take pripady...Lenze to si rodicia casto neuvedomuju...myslia si,ze to bolo pre nu to naj!

frájo

matelko a ako chalupa na gruni?uz secko porobene?a ako nova robota?na stoji uz robis?ja tak rovnako.co kapelnici hraju?

frájo

vies ani ona by bezomna nezila,lebo mala depresie z tej svojej rodiny.oni z nej chceli mat dokonaleho ludskeho tvora a nedali jej dychat.a som jej neviem sam ako pomohlol sa dostat z depresie.tak si ma uz vraj necha navzdy,chi chi.ja nemam rad take smutne dievcata a tam na uzkosti a aj tu a vsade su take.mali by vziat nohy na plecia a utekat niekde von,do pola.sak tu ich slnko,vzduch nepolieci.a robotu plne ruky.by som im dal strikovanie alebo aspon ploty natriet v zahrade by asi zvladli?