Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

ahoj Miksi a frajo no sniezik sa roztopil,lebo fakt bolo len ako cukrom posypané a slniečko zlízalo..Frajo a ty sa nauč niečo varit by si v čase núdze neschudol.Moj muž nevie nič varit okrem caju a chleba a pečiva s niečim z chladnicky,a ked som chorá nie je to dobre.Vieš si predstavit ked ti je zle a teplota a ty musíš pre rodinu niečo stvorit.Lebo varenie typu kolko vody,tolko stací,a tie bublinky to už môze byt a dat to tam naraz a kde máme rezance a kde máme sol a kde máme kastrolik a pod to radsej vstanem ale príde mi to nefér.Takže aspon základy ocení tá tvoja.Lebo fakt nevieš kedy sa z dobrej zeny stane Xantipa a nezabudni ju raz za čas porozmaznávat a pozornost nadovšetko.

miksinka

ahoj xyz,a ja ze si tu sama tak vypisujem,som rada ze aspon niekto to cita:)
Mas uplnu pravdu..s chuti som sa zasmiala

miksinka

Matelko, a TEBA tu pekne krasne vitam,tak ako sa patri....Vitaj v nasom klube,ozvi sa castejsie.Budeme vsetci radi:)
Frajo,a idem Damaxy oznamit,ze uz sa ten tvoj dlhoocakavany kamos ozval:):)

xyz

to si napisala pravdivo.len sa to zhorsi ako zlepsi.malo je tych citlivych a rozumnych.keby aspon citali to,co im moze pomoct.ale niekedy ich vidis iba na forach s problemamy ako anal,oral,maly a ci velky pindik,holit alebo honit...nic rozumne len sami sex maju v hlave xixi.

miksinka

Ked vas uz nelubi,tak vam neostava nic ine,len sa s tym zmierit!!!Aj ked to nie je lahkee,ale ine riesenie ja nevidim:)

miksinka

Krok od opice!To si povedal velmi pekne!To tie opicky maju mozno este viac rozumu a vedia,co sa slusi...co sa robi a co nie...
Ale keby som niekoho chcela ziskat naspät,urcite nie tym stylom,ze ho budem bit,fackovat,intrigovat,dvihat za neho telefony....
TAkze vsetci,ktori mate toto v umysle,VYVARUJTE sa toho,radim vam v dobrom,lebo toho cloveka nielen ze k sebe nepriputate,este sa mu aj ZHNUSITE!!!

miksinka

Ved my skoro odletela...ALe som sa zahrala na drsnacku!on to ma popletene,asi si ozaj myslel,ze ma tym ziska:)))
Ja ma ten isty problem,tiez som sa nemohla ist najest,lebo som chcela s tebou pisat,nie vzdy si tu!Ale musela som,lebo by som dostala krik...xixi
Ale uz ked budem mat net doma,tak tu budem aj vecery...dlhoooopredlhoooooooo
tak utekaj,najkamosko!
Az pridem domkov,asi pojdeme vsetci spolu na kafco!Aj pete aj matelko!
papapa