Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ahojte.
Tak som tu 2.krat.Sam sa tomu cudujem.
Frajo:v robote bolo super, konecne sa nieco dialo.Na Grunoch este treba pomakat(listie a pod).Gulas dopadol...
Vecer sa vsetci porozutekali a ja som mal taku chu sa zabavit, ale nemal som s kym.
Skoda ze ste daleko. Naposledy som sa zabavil na bratrancovej svadbe. Co uz.
K tej bitke. Mate moje uznanie za nazory. Vidim, ze ste NORMALNE uvazujuci ludia. U mna su ti chalpi chudaci. Ved zeny su kolkokrat silnejsie ako my. Klobuk dole.
Ja som mal s policajtami zatial dobre skusenosti. Skoro som dostal pokutu za jazdu bez papierov, a to bolo v noci, ked som siel z tancovacky. Ale bola sranda, policajti mali zo mna srandu a tak ma pustili bez pokuty.
To Ty si mala riadnu smolu. A bol to pako, ktory chcel iba zarobit.
Co Frajo, ako pokracujes? Co nove? Kedy sa vybereme na nejaku turistiku? Dohodni s polovickou.Tak zatial ahojte, utekam po svagra za kopec.Krasnucky vecer. Ahojky
tak som bola na rodičovskom,obaja chodia najednu školu takze som šla tam kde bolo menej rodičov.Trochu sme si posedeli povraveli a sli v mieri domov.Známky nam dali na papierikoch,takze profky majú čiarky a my pokoj na pol roka.Naozaj nic sa nedialo,akurát mám dojem z rozprávania triednej že niektorí rodičia by sa mali zamysliet nad výchovou svojich detí.Lebo fakt im chýba kusisko slušného chovania.A to je gymnázium a človek by povedal,že tí inteligentnejší.
hruuza!taku family mat!
Bola som ne emg!Zaznamenavanie nervovosvalovej cinnosti.Nebolelo to a trvalo asi 10 min.
akym vysetrenim si presla ked ti to diagnistikovala?
tak ja neviem,je dobre vediet varit ale takto na "rozkaz" svokrovcov?obdivujem,ze si z nich nic nerobi.jednym uchom dnu...je lepsie byt daleko od takych.mojej kamoske chodila testina na kontroly ako sa stara o muza a prisla hned s potravinami ako keby ona nic nemala nakupene a rozkazala,co treba varit,lebo to ma jej syn rad.
mne tu neurotetaniu stanovila neurologicka:)
Keby si mala PP,tak to len tak lahko neprejde,(to by si len tak polovicne zila)treba s tym riadne bojovat a s tou tetaniou sa da,len musis vediet co to je,ako s tym bojovat a hlavne nestresovat!Neni to jednoduche...
:) to je ta hyperventilacna tetania. aj ja mam priznaky.neviem,ci je to HT alebo PP alebo co skutocne. Nikde som s tym nebola,ale nerobim si z toho nic,kupim vitaminy,horcik a tak.ved je to civilizacne ochorenie,tak to hadzem za hlavu.ty si miksi bola u lekara?treba to specialne liesit alebo staci tak,ako ja?asi aj tak nic neporiesia len predpisu to iste.
sisa,velmi dobre ta chapem,mna minule dali 500 za pas,to som isla od nemocnice na postu,nadavala som,lebo som si mohla kupit nieco uzitocne...
ale sama si za to mozem,vyhlasku pozname???!!!!Alebo nie?
pp a depky a tetania a pod.
co je ht?