Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
ani ja nehovorím ze musí lepšie je ked sa povie že chce
ja som mala nezhody len kvôli svokre,so všetkým sme vždy sa dohodli.a neviem že by sme sa hádali,skôr to boli výmeny názorov a obhajoba ich,nikdy sme si nenadávali ani nedali ani mrzko nepovedali.Mne sa to zdá jednanie pod urovnou človeka nadavat a kričat a ešte bit sa,mne je to smiešne.Alebo sme schopní vediet jednat alebo od seba.no neviem si predstavit nejaké hádanie v talianskom štýle.
Mal by samoska vediet aj upratat...nehovorim,ze to MUSI robit!Len vediet!POtom postarat sa o deti!
HLavne nesmie jest sladkosti,tie musia ostat zenicke a detom!Detom tiez nie,tie nemozme ucit na sladke:)
miksi a keby niekto siahol rukou na mna tak končím navždy
aha,tak tam nechod.Moja sestra uz ma jednotky,asi 3-4,lebo sa mi chvalila:)
ze čo by mal muž pre teba ešte vediet?Zatial deti ani nemajú známky ved chodia 6 týždnov do školy
damaxy a co mam doplnit?K akej teme?
Ak sa deti ucia dobre,tak tam nechod!!!Ked nemaju 3 zo spravania,tak kasli na to:)
ano,frajo,damaxy ma pravdu...Ja ti radu este neviem dat,lebo taketo skusenosti este nemam!Damaxy a co tak dat radu babe-AKO SA STAT DOBROU ZIENKOU?
mala by som íst na rodičovské združenie,ale nechce sa mi čo mám robit?
No matelko sa ospr.za to že sme tak dlho nanho čakali.