Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

sisa28

no ja práve prežívam depku z policajta ktorý mi naparil 2000.sk pokutu za to že som šla z parkoviska od tesca neprípútaná.Ked som ho zbadala v tom šoku som zabudla vyhodiť smerovku...No skrátka smola na druhú, nedal sa vôbec obmäkčiť,vraj kde to žijem. Aj vy máte pocit,že u nás pykajú v podstate iba nevinní ľudia.Tak ma to vytočilo,že som mu povedala,že všetko sa raz vráti,ale potom som si pomyslela-maj sa dobre ty zelený pako,z našich daní živený.No a o kúsok dalej mi počerná spoluobčianka pri pumpe pokúkala FRANCUZKY PARFEM...no mňa asi fakt porazí...

miksinka

tak trosku lepsie ho poznam,on dost uvazuje nad vsetkym moznym.Mas pravdu!Mozno sa tu doraz zjavi!
Ja tiez tak rada zvesela,ale nie vzdy mame dobru naladicku!Ja som ju mala stale,ale...

xyz

aj ja.a pete je tiez dobry chlapik,ked tu tak casto vidim jeho nick?poznas ho lepsie?na mna je moc premyslajuci nad smutnymi vecami.ja radsej tak zvesela.

miksinka

xyz,pekna myslienka!Jeho ciny ho permanentne predbehovali,myslienky boli kdesi stale pozaduuu... ti frajovi svokrovci su nejake paskudy,ked nechcu takeho zlateho chlapika..JA by ho brala

miksinka

mas pravdu,lenze to su taki ludia,ktori to inac nevedia,asi sami bloi biti...chudatka..a tak sa to prenasa dalej a dalej...
Vajcia nemusim ani ja!xixi

xyz

tk to bol jeden z tych,co najskor roby a potom premysla.hovori sa ze :daj pozor,aby tvoje ciny nepredbehli tvoje myslienky.
je to pravda,lebo to moze mat katastroficke nasledky.asi by to robil casto,ked to urobil dvakrat.
a frajo ma asi tiez nie najlepsich svokrovcov ked ho nechcu do rodiny.

damaxy

vieš telesné tresty to je také hlboké poníženie človeka na oboch stranách aj ten čo dáva aj ten čo dostal.Ja som ani deti nebila a nefackala.Je mi lutoked to vidím na ulici a kričat a bit deti.Hnus.Lebo to je nerovná sila fyzická aj mentálna to tiež neznášam.A ani vajcia neznášam chi chi.Pri tom slove vzdy mi prídu na um vajcia

miksinka

presne,chce!To ale malo kto chce?!
Talianske hadky mam za sebou,viac ich nepotrebujem!jasne ze je na urovni sadnut a predebatovat nejaky problem,ale nie kazdy to dokaze..to je v tom!skoda

miksinka

hej,damaxy,aj ja som si tak hovorila,ale ked sa to stalo 1.krat,tak som dala vinu sebe,ze som ho nemala provokovat!ALe uz 2.krat to stacilo!Nie som nijaky fackovaci panak!
On ale ked to spravil,uplne zmenil svoje spravanie,strasne sa zlakol,ze co urobil,keby mohol tak v tom momente by asi pre mna spravil vsetko!Skoda,ze uz bolo neskoro