Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
miksinka, som aj nie som :)
A už ste niečo konkrétne dohodli s matelkom? Ja som tiež zo severu a vybavujem známim ubytovanie. Chcú prísť lyžovať.
papam magne b6 aj obycajne magne...je to raz tak raz tak!
na lyzovacku by som isla s hocikym,len ja neviem lyzovat,tak aby sa zo mna smialo co najmenej ludi:)xixi
si este tu? musela som odbehnut do banky!
petemu som pisala,aj matelkovi!
frajo by mi bodol asi najviac!Ale som velmi rada,ze ty si tu!
miksinka, napíš matelkovi a petemu a uvidíš, zlepší sa ti náladka, keď ti odpíšu. Aj mishu som volala na lyžovačku. Nešli by ste spolu? Alebo musí čakať v rade za tebou?? :))))
Ja na nakup. Len tak. Prave periem a moc sa mi nechce von, pretože je zimaaaa, ale naobliekam sa.
Bolo ti zle? Mne občas je tiež. Čítala som si všetky príznaky HT. Tú tému som kedysi založila ja. Ale odvtedy sa mi polepšilo. Dúfam, že to vydrží :)))
Papáš Magne B6? Ja iba magnézium, ale dávno som nemala.
mala som sa vcera super a dnes na mna po tom vsetom strese dopada depka!ale musim ju prekonat!!!musim riadne zabojovat!!!
Do anglicka!?tak snad sa nam odtial ozve!KAm ides???
miksinka, ako sa máš ty? Ja som tiež na odchode, len som písala mail, tak som tu pozrela.
nie, ja neviem. Myslím, že asi do anglicka, ale to si len myslím.
kam sla zaja,uz to viete???
ahoj mishenka!
ahoj anitka!uz mi praca skoncila!
musim ist vybrat kamoskine baby zo skolky...
za 10 min musim pustit malu sesterku k pc!
anitka ty ako???
dobre, mishi. Teším sa, preveľmi. Aj to papanie, tak veľmi som na teba myslela, lebo minule sme veľa popísali. Aj tej novej psychologičke napíš mailík ak to budeš chcieť. Nech sa ti darí. A potom nezabudni, ak budeš mať čas tak skopíruj tých psychológov. A pozdrav česko. Veľmi sa mi páči čeština.
:))